> Sectors

Comunicació Prèvia Obres

Facilita l'inici ràpid de projectes de construcció menors de poca entitat, gestionant la notificació inicial requerida per les autoritats locals abans de començar qualsevol obra. Aquest procés assegura el compliment amb la normativa vigent, i permet als clients avançar amb els seus projectes de manera eficient i dins del marc legal. Podent començar les obres de manera molt ràpida.

Serveis a la Comunicació Prèvia Obres

De què ens encarreguem?

9

Assessorament i Preparació de Documentació:

  • Revisió de requisits específics per a la comunicació.
  • Preparació de documents necessaris.
9

Gestió de Tràmits:

  • Presentació de la comunicació prèvia davant de l'ajuntament.
  • Seguiment del procés administratiu.
9

Consultoria Tècnica:

  • Avaluació preliminar del projecte per identificar possibles obstacles.
  • Recomanacions per assegurar la conformitat amb normatives.

Comunicació Prèvia Obres i Engind. 

La comunicació prèvia d'obres és un procediment mitjançant el qual s'informa a l'ajuntament que començaran unes obres, podent començar-les en pocs dies després d'aquesta sol·licitud. Gràcies a l'agilitat i la professionalitat dels nostres enginyers i arquitectes es pot tenir la documentació necessària preparada de forma ràpida.

Depenent de l'ajuntament es permeten comunicar en aquest tipus de tràmit unes o altres obres, per la qual cosa és indispensable fer aquesta comprovació, i també la comprovació de la documentació administrativa necessària, la qual també és diferent en funció de l'ajuntament.

Enginyeria per a Logística
Enginyeria per a logística
Enginyeria per a Logística
Enginyeria per a logística
Enginyeria per a logística
Enginyeria per a Logística

Per què comptar amb Engind per a la teva Comunicació Prèvia Obres?

construction icon 7 gray

Experiència

Engind té anys d'experiència en el camp de l'enginyeria industrial, cosa que vol dir que tenen un coneixement profund i una àmplia gamma d'habilitats en aquest àmbit.

construction icon 5 gray

Excel·lència tècnica

Engind s'esforça per mantenir un alt nivell d'excel·lència tècnica en tots els seus projectes, assegurant-se que s'utilitzin les darreres tecnologies i mètodes per assolir els millors resultats.

construction icon 1 gray

Satisfacció del client

Engind té com a objectiu garantir la satisfacció del client, cosa que significa que treballaran amb tu per entendre les teves necessitats i assegurar-se que els teus projectes es completin a temps i dins del pressupost.