> Sectors

Estat de mesuraments

Engind desenvolupa l'estat de mesuraments, document essencial en projectes d'enginyeria. Enginyers i arquitectes col·laboren per definir unitats dobra, establir pressupostos i controlar variables. Aquesta eina garanteix una planificació meticulosa, una avaluació precisa i una presa de decisions informades per a l'èxit del projecte. Estem compromesos a oferir solucions integrals i d'alta qualitat per als nostres clients.

Serveis en Estat de Mesuraments

De què ens encarreguem?

9

Servei de Calibratge d'Equips de Mesurament:

 • Calibratge dinstruments de temperatura.
 • Calibratge dinstruments de pressió.
 • Calibratge dinstruments de cabal.
 • Calibratge d'instruments de pes i de massa.
9

Servei d'Anàlisi de Dades de Medició

9

Servei d'Instal·lació i Manteniment d'Equips de Mesurament:

 • Instal·lació de sensors de temperatura.
 • Manteniment de mesuradors de nivell.
 • Instal·lació i calibratge de mesuradors de flux.
 • Manteniment preventiu de sistemes de mesura de gasos.

  Estat de Mesuraments i Engind. 

  A Engind, tant enginyers com arquitectes col·laboren estretament per elaborar el estat de mesuraments, un document fonamental a qualsevol projecte d'enginyeria. Aquest document, que forma part dels documents bàsics del projecte, té com a objectiu definir i determinar les unitats de cada partida o les unitats d'obra que componen el producte final. D'aquesta manera, es detallen de manera precisa i localitzada totes les mesures necessàries a cada unitat d'obra, garantint una planificació meticulosa des de l'inici.

  Els nostres professionals s'encarreguen de definir les unitats d'obra, establint les unitats de mesura per a cada component del projecte, ja siguin característiques, models, tipus o dimensions de cada partida dobra o elements de lobjecte del projecte. Aquesta especificació detallada serveix com a base per a l'elaboració del pressupost tècnic, permetent una estimació precisa dels costos associats a cada unitat dobra.

  A més, el estat de mesuraments proporciona una base sòlida per al control i l'avaluació del projecte. Permet avaluar i controlar les diferents variables i magnituds que intervenen en el procés, cosa que resulta essencial per a la presa de decisions informades i l'optimització del projecte en curs. Les dades precises i fiables obtingudes a través dels mesuraments són essencials per garantir la qualitat i l'èxit del projecte.

  En resum, el estat de mesuraments elaborat pels nostres enginyers i arquitectes és una eina essencial per a la planificació, l'execució i el seguiment de projectes d'enginyeria. Proporciona la base necessària per calcular costos, assignar recursos i garantir la qualitat del treball realitzat.

  Enginyeria per a Logística
  Enginyeria per a logística
  Enginyeria per a Logística
  Enginyeria per a logística
  Enginyeria per a logística
  Enginyeria per a Logística

  Per què comptar amb Engind per als teus Mesuraments?

  construction icon 7 gray

  Experiència

  Engind té anys d'experiència en el camp de l'enginyeria industrial, cosa que vol dir que tenen un coneixement profund i una àmplia gamma d'habilitats en aquest àmbit.

  construction icon 5 gray

  Excel·lència tècnica

  Engind s'esforça per mantenir un alt nivell d'excel·lència tècnica en tots els seus projectes, assegurant-se que s'utilitzin les darreres tecnologies i mètodes per assolir els millors resultats.

  construction icon 1 gray

  Satisfacció del client

  Engind té com a objectiu garantir la satisfacció del client, cosa que significa que treballaran amb tu per entendre les teves necessitats i assegurar-se que els teus projectes es completin a temps i dins del pressupost.