> Serveis d'Enginyeria Industrial

Estudis econòmics

Engind s'enorgulleix d'oferir un servei integral de estudis econòmics, dissenyat per proporcionar als nostres clients una anàlisi detallada i objectiu d'aspectes financers clau relacionats amb els seus projectes.

Tipus d'estudis econòmics

Que ens encarreguem

9

Anàlisi de costos de projectes:

  • Estimació de costos de materials.
  • Càlcul de costos de mà dobra.
  • Avaluació de costos indirectes (administratius, logístics, etc.).
  • Projecció de costos operatius i de manteniment.
9

Elaboració de pressupostos

9

Viabilitat econòmica i financera

9

Gestió de riscos i oportunitats

Els estudis econòmics de Engind representen un component fonamental en la planificació i execució de projectes, oferint una anàlisi exhaustiva d'aspectes financers crucials. El nostre equip multidisciplinari d'enginyers i arquitectes s'encarrega de fer avaluacions detallades de costos, pressupostos i viabilitat econòmica per proporcionar als nostres clients una visió clara i precisa de la situació financera dels seus projectes.

Un dels aspectes destacats dels nostres estudis econòmics és latenció meticulosa que brindem a cada detall. Des del càlcul precís dels costos de materials i mà d'obra fins a l'estimació de les despeses operatives i de manteniment a llarg termini, ens esforcem per oferir una anàlisi integral que abasti totes les facetes financeres del projecte.

A més de proporcionar una visió general dels costos involucrats, els nostres estudis econòmics també inclouen una anàlisi de riscos i d'oportunitats. Identifiquem possibles desafiaments financers que puguin sorgir durant el desenvolupament del projecte i proposem estratègies per mitigar aquests riscos, alhora que destaquem les oportunitats per maximitzar el rendiment financer.

En resum, els estudis econòmics de Engind són una eina invaluable per als nostres clients, brindant-los la informació necessària per prendre decisions fonamentades i estratègiques. Amb un enfocament en la precisió, la transparència i l'eficiència, estem compromesos a ajudar els nostres clients a assolir els objectius financers i garantir l'èxit dels seus projectes.

Construcció d'infraestructures

Ens encarreguem de supervisar i controlar tota mena de construccions. El nostre objectiu és garantir que els projectes es desenvolupin segons els estàndards de qualitat, seguretat i eficiència establerts.

Desenvolupament de projectes residencials i comercials

Treballem en estreta col·laboració amb promotors immobiliaris i constructors per supervisar el desenvolupament de projectes residencials i comercials.

El nostre equip s'assegura que es compleixin tots els requisits legals i tècnics, i que els projectes es lliurin dins dels terminis i els pressupostos establerts.

Energies renovables

Al camp de les energies renovables, proporcionem serveis de project monitoring per a projectes d'energia solar, eòlica, hidroelèctrica i biomassa. Supervisem la construcció de plantes d'energia renovable, assegurant-nos que es compleixin els estàndards d'eficiència i de sostenibilitat.

Projectes industrials

Treballem amb empreses del sector industrial per supervisar la construcció de plantes de producció, fàbriques, centres logístics i altres projectes industrials. El nostre enfocament se centra a garantir l'eficiència dels processos, la seguretat laboral i el compliment de les normatives ambientals.

Projectes d'infraestructures públiques

Col·laborem amb entitats públiques per supervisar la construcció de projectes d'infraestructures com ara hospitals, escoles, instal·lacions esportives i centres comunitaris.

El nostre objectiu és assegurar que aquests projectes compleixin els requisits i necessitats de la comunitat, garantint alhora la qualitat i la sostenibilitat.

project monitoring
project monitoring
project monitoring
project monitoring
project monitoring

Per què comptar amb Engind per als Estudis econòmics?

construction icon 7 gray

Experiència

Engind té anys d'experiència en el camp de l'enginyeria industrial, cosa que vol dir que tenen un coneixement profund i una àmplia gamma d'habilitats en aquest àmbit.

construction icon 5 gray

Excel·lència tècnica

Engind s'esforça per mantenir un alt nivell d'excel·lència tècnica en tots els seus projectes, assegurant-se que s'utilitzin les darreres tecnologies i mètodes per assolir els millors resultats.

construction icon 1 gray

Satisfacció del client

Engind té com a objectiu garantir la satisfacció del client, cosa que significa que treballaran amb tu per entendre les teves necessitats i assegurar-se que els teus projectes es completin a temps i dins del pressupost.

Amb Engind tindràs accés a…

Engind és una empresa líder en solucions de MEP BIM, dedicada a proporcionar serveis innovadors i d'alta qualitat en disseny, coordinació i gestió de projectes. El nostre equip d'experts en enginyeria està preparat per abordar els teus desafiaments, garantint la màxima eficiència i un retorn d'inversió inigualable.

Els nostres enginyers especialitzats en MEP BIM treballen amb la tecnologia més avançada per dissenyar sistemes eficients i sostenibles, optimitzant l'ús de recursos i reduint costos.

Engind s'encarrega de la coordinació entre els diferents equips i disciplines, assegurant una comunicació fluida i la resolució de conflictes abans de la construcció.

El nostre enfocament a BIM ens permet monitoritzar i controlar cada aspecte del teu projecte, des de l'etapa de disseny fins a la finalització, reduint els riscos i garantint el lliurament a temps i dins del pressupost.