> Sectors

Projecte executiu obres/BIM

Se centra en l'elaboració detallada de plànols i documents tècnics necessaris per a la construcció, fent servir la metodologia BIM per assegurar precisió i eficàcia. Aquest servei integra estretament el treball d'arquitectes i enginyers, facilitant la implementació efectiva de projectes des del disseny fins a la finalització, garantint la viabilitat tècnica i el compliment normatiu al llarg del procés constructiu.

Serveis al Projecte executiu obres/BIM

De què ens encarreguem?

9

Disseny Detallat i Modelat BIM:

 • Elaboració de plànols constructius precisos.
 • Modelat d'estructures, instal·lacions i acabats amb BIM.
   9

   Anàlisi Tècnica i Simulacions:

   • Anàlisi estructural i de sostenibilitat.
   • Simulacions de rendiment energètic i il·luminació natural.
   9

   Coordinació Interdisciplinària:

   • Integració d'aportacions d'especialistes a diferents àrees.
   • Sincronització de models BIM per evitar interferències.

    Projecte executiu obres/BIM i Engind. 

    La implementació de BIM permet la creació de models digitals detallats, que contenen tota la informació necessària per a la construcció. Això inclou des de l'estructura fins als sistemes mecànics, elèctrics i de plomeria, assegurant que tots els components s'integrin harmoniosament. La coordinació multidisciplinària és clau en aquest procés, eliminant interferències i optimitzant lús de materials i recursos.

    La metodologia BIM, a més, afavoreix una comunicació efectiva entre tots els participants del projecte, des dels dissenyadors fins als constructors. Aquesta transparència i fluïdesa en la informació garanteix que el projecte avanci segons allò planejat, minimitzant desviacions i possibles sobre costos. Engind s'enorgulleix de liderar projectes que no només compleixen els més alts estàndards de qualitat, sinó que també promouen la sostenibilitat i l'eficiència. Aconseguir terminis dexecució molt ajustats i sense desviacions.

    Finalment, el Projecte executiu obres/BIM de Engind simbolitza el compromís amb l'excel·lència i la innovació en el camp de la construcció.

    Enginyeria per a Logística
    Enginyeria per a logística
    Enginyeria per a Logística
    Enginyeria per a logística
    Enginyeria per a logística
    Enginyeria per a Logística

    Dóna vida al teu projecte amb precisió i eficiència! El nostre servei de Projecte Executiu Obres/BIM us ofereix l'elaboració detallada de plànols i documents tècnics.

     Contacta'ns per començar la teva construcció amb èxit!

    Per què comptar amb Engind per al teu Projecte executiu obres/BIM?

    construction icon 7 gray

    Experiència

    Engind té anys d'experiència en el camp de l'enginyeria industrial, cosa que vol dir que tenen un coneixement profund i una àmplia gamma d'habilitats en aquest àmbit.

    construction icon 5 gray

    Excel·lència tècnica

    Engind s'esforça per mantenir un alt nivell d'excel·lència tècnica en tots els seus projectes, assegurant-se que s'utilitzin les darreres tecnologies i mètodes per assolir els millors resultats.

    construction icon 1 gray

    Satisfacció del client

    Engind té com a objectiu garantir la satisfacció del client, cosa que significa que treballaran amb tu per entendre les teves necessitats i assegurar-se que els teus projectes es completin a temps i dins del pressupost.