> Serveis d'Enginyeria Industrial

Sol·licitud autoritzacions Carreteres, ACA, Adif

El servei de Sol·licitud d'Autoritzacions per a Carreteres, ACA (Agència Catalana de l'Aigua) i Adif (Administrador d'Infraestructures Ferroviàries) de Engind ofereix una solució integral per obtenir els permisos i autoritzacions necessaris en projectes relacionats amb infraestructures vials, gestió hídrica i ferroviària .

Tipus de Sol·licitud autoritzacions Carreteres, ACA, Adif

Que ens encarreguem

9

Gestió de tràmits administratius:

  • Sol·licitud d'autoritzacions vials.
  • Gestió de permisos d'obra davant de Carreteres.
  • Tramitació de llicències de construcció per a projectes vials.
9

Obtenció d'autoritzacions hidràuliques

9

Processos davant Adif

9

Assessorament tècnic i legal

El servei de Sol·licitud d'Autoritzacions per a Carreteres, ACA (Agència Catalana de l'Aigua) i Adif (Administrador d'Infraestructures Ferroviàries)» de Engind es distingeix per la seva capacitat per facilitar i agilitzar els processos administratius relacionats amb lobtenció de permisos i autoritzacions en projectes vials, hidràulics i ferroviaris. Com a part integral de la gestió de projectes, els nostres arquitectes i enginyers s'especialitzen a navegar per les complexes regulacions i els requisits normatius per garantir el compliment en totes les etapes del desenvolupament.

En aquest servei, Engind s'encarrega de gestionar de manera eficient tots els tràmits administratius necessaris davant de les autoritats competents, des de la sol·licitud inicial fins a l'obtenció final de les autoritzacions pertinents. El nostre equip treballa en estreta col·laboració amb els clients per recopilar i presentar la documentació requerida, assegurant la completa conformitat amb els estàndards legals i tècnics establerts.

La experiència i coneixement especialitzat dels nostres professionals a les normatives específiques de cada entitat, com Carreteres, ACA i Adif, ens permet anticipar possibles obstacles i evitar retards innecessaris en la tramitació dels permisos. A més, el nostre enfocament proactiu permet identificar oportunitats per optimitzar els processos i minimitzar els temps d'espera.

Amb Engind com a soci estratègic, els clients poden confiar en un servei integral que els brinda tranquil·litat i certesa en el compliment dels requisits legals i administratius. La nostra dedicació a l'excel·lència i compromís amb l'eficiència fan de nosaltres l'opció ideal per gestionar les sol·licituds d'autoritzacions en projectes d'infraestructura viària, hidràulica i ferroviària.

Construcció d'infraestructures

Ens encarreguem de supervisar i controlar tota mena de construccions. El nostre objectiu és garantir que els projectes es desenvolupin segons els estàndards de qualitat, seguretat i eficiència establerts.

Desenvolupament de projectes residencials i comercials

Treballem en estreta col·laboració amb promotors immobiliaris i constructors per supervisar el desenvolupament de projectes residencials i comercials.

El nostre equip s'assegura que es compleixin tots els requisits legals i tècnics, i que els projectes es lliurin dins dels terminis i els pressupostos establerts.

Energies renovables

Al camp de les energies renovables, proporcionem serveis de project monitoring per a projectes d'energia solar, eòlica, hidroelèctrica i biomassa. Supervisem la construcció de plantes d'energia renovable, assegurant-nos que es compleixin els estàndards d'eficiència i de sostenibilitat.

Projectes industrials

Treballem amb empreses del sector industrial per supervisar la construcció de plantes de producció, fàbriques, centres logístics i altres projectes industrials. El nostre enfocament se centra a garantir l'eficiència dels processos, la seguretat laboral i el compliment de les normatives ambientals.

Projectes d'infraestructures públiques

Col·laborem amb entitats públiques per supervisar la construcció de projectes d'infraestructures com ara hospitals, escoles, instal·lacions esportives i centres comunitaris.

El nostre objectiu és assegurar que aquests projectes compleixin els requisits i necessitats de la comunitat, garantint alhora la qualitat i la sostenibilitat.

project monitoring
project monitoring
project monitoring
project monitoring
project monitoring

Perquè comptar amb Engind per a la Sol·licitud autoritzacions Carreteres, ACA, Adif?

construction icon 7 gray

Experiència

Engind té anys d'experiència en el camp de l'enginyeria industrial, cosa que vol dir que tenen un coneixement profund i una àmplia gamma d'habilitats en aquest àmbit.

construction icon 5 gray

Excel·lència tècnica

Engind s'esforça per mantenir un alt nivell d'excel·lència tècnica en tots els seus projectes, assegurant-se que s'utilitzin les darreres tecnologies i mètodes per assolir els millors resultats.

construction icon 1 gray

Satisfacció del client

Engind té com a objectiu garantir la satisfacció del client, cosa que significa que treballaran amb tu per entendre les teves necessitats i assegurar-se que els teus projectes es completin a temps i dins del pressupost.

Amb Engind tindràs accés a…

Engind és una empresa líder en solucions de MEP BIM, dedicada a proporcionar serveis innovadors i d'alta qualitat en disseny, coordinació i gestió de projectes. El nostre equip d'experts en enginyeria està preparat per abordar els teus desafiaments, garantint la màxima eficiència i un retorn d'inversió inigualable.

Els nostres enginyers especialitzats en MEP BIM treballen amb la tecnologia més avançada per dissenyar sistemes eficients i sostenibles, optimitzant l'ús de recursos i reduint costos.

Engind s'encarrega de la coordinació entre els diferents equips i disciplines, assegurant una comunicació fluida i la resolució de conflictes abans de la construcció.

El nostre enfocament a BIM ens permet monitoritzar i controlar cada aspecte del teu projecte, des de l'etapa de disseny fins a la finalització, reduint els riscos i garantint el lliurament a temps i dins del pressupost.