> Serveis de Assessorament

Assessorament d'implantació d'activitats

El servei d'“Assessorament d'implantació d'activitats” ofert per Engind se centra a proporcionar orientació experta a empreses i emprenedors que volen establir noves activitats comercials o industrials.

Tipus d'assessorament d'implantació d'activitats

Que ens encarreguem

9

Anàlisi Normativa i Urbanística

9

Assessorament Tècnic Especialitzat:

  • Estudis de factibilitat tècnica.
  • Avaluació de la infraestructura disponible.
  • Disseny dinstal·lacions i distribució espacial.
9

Tramitació de Permisos i Llicències

9

Suport Administratiu i Legal

El servei de Assessorament d'implantació d'activitats de Engind es destaca pel seu enfocament integral en el procés destabliment de noves activitats comercials o industrials. El nostre equip d'arquitectes i enginyers treballa en estreta col·laboració amb els clients per comprendre les vostres necessitats i objectius específics.

El més important és que oferim una anàlisi detallada del context normatiu i urbanístic, identificant les regulacions i restriccions aplicables a la implantació d'activitats a la ubicació desitjada. Aquest enfocament garanteix que els nostres clients estiguin plenament informats sobre els requisits legals i puguin prendre decisions fonamentades.

A més de l'aspecte normatiu, proporcionem assessorament tècnic especialitzat per avaluar la viabilitat tècnica de la implantació dactivitats en un determinat espai. Realitzem estudis de factibilitat, avaluem la infraestructura disponible i proposem solucions per optimitzar el disseny i la distribució de les instal·lacions.

El nostre servei també inclou el suport a la tramitació de permisos i llicències necessaris per a la implantació d'activitats. Ens encarreguem de la gestió administrativa i ens assegurem que tots els procediments es duguin a terme de manera eficient i conforme a la normativa vigent.

Construcció d'infraestructures

Ens encarreguem de supervisar i controlar tota mena de construccions. El nostre objectiu és garantir que els projectes es desenvolupin segons els estàndards de qualitat, seguretat i eficiència establerts.

Desenvolupament de projectes residencials i comercials

Treballem en estreta col·laboració amb promotors immobiliaris i constructors per supervisar el desenvolupament de projectes residencials i comercials.

El nostre equip s'assegura que es compleixin tots els requisits legals i tècnics, i que els projectes es lliurin dins dels terminis i els pressupostos establerts.

Energies renovables

Al camp de les energies renovables, proporcionem serveis de project monitoring per a projectes d'energia solar, eòlica, hidroelèctrica i biomassa. Supervisem la construcció de plantes d'energia renovable, assegurant-nos que es compleixin els estàndards d'eficiència i de sostenibilitat.

Projectes industrials

Treballem amb empreses del sector industrial per supervisar la construcció de plantes de producció, fàbriques, centres logístics i altres projectes industrials. El nostre enfocament se centra a garantir l'eficiència dels processos, la seguretat laboral i el compliment de les normatives ambientals.

Projectes d'infraestructures públiques

Col·laborem amb entitats públiques per supervisar la construcció de projectes d'infraestructures com ara hospitals, escoles, instal·lacions esportives i centres comunitaris.

El nostre objectiu és assegurar que aquests projectes compleixin els requisits i necessitats de la comunitat, garantint alhora la qualitat i la sostenibilitat.

project monitoring
project monitoring
project monitoring
project monitoring
project monitoring

Perquè comptar amb Engind per a la teva Assessorament d'implantació d'activitats?

construction icon 7 gray

Experiència

Engind té anys d'experiència en el camp de l'enginyeria industrial, cosa que vol dir que tenen un coneixement profund i una àmplia gamma d'habilitats en aquest àmbit.

construction icon 5 gray

Excel·lència tècnica

Engind s'esforça per mantenir un alt nivell d'excel·lència tècnica en tots els seus projectes, assegurant-se que s'utilitzin les darreres tecnologies i mètodes per assolir els millors resultats.

construction icon 1 gray

Satisfacció del client

Engind té com a objectiu garantir la satisfacció del client, cosa que significa que treballaran amb tu per entendre les teves necessitats i assegurar-se que els teus projectes es completin a temps i dins del pressupost.

Amb Engind tindràs accés a…

Engind és una empresa líder en solucions de MEP BIM, dedicada a proporcionar serveis innovadors i d'alta qualitat en disseny, coordinació i gestió de projectes. El nostre equip d'experts en enginyeria està preparat per abordar els teus desafiaments, garantint la màxima eficiència i un retorn d'inversió inigualable.

Els nostres enginyers especialitzats en MEP BIM treballen amb la tecnologia més avançada per dissenyar sistemes eficients i sostenibles, optimitzant l'ús de recursos i reduint costos.

Engind s'encarrega de la coordinació entre els diferents equips i disciplines, assegurant una comunicació fluida i la resolució de conflictes abans de la construcció.

El nostre enfocament a BIM ens permet monitoritzar i controlar cada aspecte del teu projecte, des de l'etapa de disseny fins a la finalització, reduint els riscos i garantint el lliurament a temps i dins del pressupost.