Serveis d'enginyeria industrial

Els nostres serveis d'enginyeria industrial inclouen des de la projecció, llicències, construcció, MEP, gestió, due dilligence, entrega…

projectes d'enginyeria

Projectes d'enginyeria

Amb un equip d'enginyers de primera i una llarga trajectòria al sector, som capaços de dur a terme els teus projectes amb qualitat, rapidesa i eficiència en costos.

projectes d'instal·lacions mep en bim

Projectes d'instal·lacions

Descobreix el poder de planificació i gestió d'Engind i la nostra experiència en MEP (Mecànica, Electricitat i Plomeria)  i BIM (Building Information Modeling).

tramitació de llicències d'activitat

Tramitació de Llicències

Ens encarreguem de gestionar i obtenir tots els permisos i autoritzacions necessàries per dur a terme una activitat específica en un immoble o local.

Serveis denginyeria

Gestió i supervisió d'obres

Assegurar que les construccions es realitzin de manera eficient, conforme als estàndards de qualitat i dins dels terminis i pressupostos establerts.

consultoria d'enginyeria

Consultoria

Amb el nostre servei de consultoria d´enginyeria estaràs assessorat des del minut u en tots els aspectes del teu projecte i comptaràs amb un suport premium.

recepció i entrega d'edificis

Recepció i entrega dedificis

Garantir que els projectes de construcció es completin de manera efectiva i es lliurin als nostres clients en condicions òptimes.

due dilligence

Due Dilligence

Anàlisi i avaluació exhaustiva d'empreses i projectes, amb l'objectiu de brindar als nostres clients una comprensió clara dels riscos, oportunitats i possibles problemes que poden sorgir en una transacció.

project monitoring

Project Monitoring

Avaluem la progressió del projecte en temps real, identifiquem els possibles riscos i obstacles, i proposem solucions efectives per mantenir-lo en el camí correcte.

inclouen els serveis d'enginyeria industrial?

 

Els serveis d'enginyeria industrial d'Engind inclouen una varietat d'activitats i tècniques que s'utilitzen per millorar l'eficiència, la productivitat i la qualitat dels processos de producció d'una empresa. Alguns exemples dels nostres serveis d'enginyeria industrial inclouen:

  • Disseny i optimització de processos: els enginyers industrials treballen per desenvolupar i implementar processos que siguin més eficients i segurs, cosa que pot augmentar la productivitat i reduir els costos.
  • Anàlisi de temps i moviment: els enginyers industrials utilitzen tècniques per mesurar i analitzar el temps que es necessita per fer una tasca específica, amb l'objectiu de millorar l'eficiència del procés.
  • Anàlisi de riscos i seguretat: els enginyers industrials poden analitzar els riscos i la seguretat en els processos de producció, i desenvolupar estratègies per minimitzar aquests riscos.
  • Automatització de processos: els enginyers industrials poden desenvolupar i implementar sistemes automatitzats per millorar l'eficiència i la precisió dels processos de producció.
  • Administració de la qualitat: els enginyers industrials poden ajudar les empreses a implementar i mantenir sistemes de gestió de la qualitat per garantir que els productes compleixen amb els estàndards de qualitat requerits.