Sobre Engind

El valor de lexperiència i la innovació constant

La nostra missió

ENGIND té la missió de servir els seus clients proporcionant solucions denginyeria de construcció, instal·lacions i les seves llicències, sempre amb el millor equip humà i tècnic i tenint una actitud social corporativa que faciliti la implantació empresarial al territori.

Oferim serveis integrals d'enginyeria industrial per als nostres clients, fent que se sentin abrigats i tranquils en tot moment gràcies a la professionalitat d´un equip altament qualificat i preparat per a qualsevol imprevist.

La nostra visió

9

Creixement

ENGIND aspira a ser una empresa destacada al món dels serveis d'enginyeria de construcció, amb una atenció especial a la tecnologia d'avantguarda ia la digitalització que permeti una gran celeritat i servei amb un alt compromís al detall i la qualitat.

9

Valors

Ens distingeix la nostra cerca constant per solucionar els problemes dels nostres clients i els fem nostres. Som tots un sol equip. Sempre intentem millorar. Som tecnològics tant en la gestió com en l'aplicació de noves tecnologies a l'enginyeria de construcció. Confiem en els processos i la digitalització.

construcció industrial scaled e1676301420423

clients satisfets

m2 construïts

anys d'experiència

projectes completats

«A ENGIND creiem en el tracte continuat i directe, com el millor camí per portar a bon port les necessitats i els objectius dels clients que requereixen els nostres serveis.»

Delfí López Llinàs, Fundador d'Engind