Avís Legal

DADES IDENTIFICATIVES DEL PRESTADOR DE SERVEIS DE LA SOCIETAT DE LA INFORMACIÓ

De conformitat amb l'article 10 de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de “Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSI)”, posem en el vostre coneixement la següent informació:

ENGIND, SL, [d'ara endavant ENGIND], és el titular del portal Web engind.es, que actua exclusivament com a explotadora, i gestora dels continguts del portal Web domiciliada a: AV. VILAFRANCA DEL PENEDÈS, NÚM 11A, 1a PLANTA –POL. IND. SANT PERE MOLANTA- 08799 OLÈRDOLA, NIF B63695308, és l'encarregada de l'explotació, la gestió i el funcionament del portal web esmentat anteriorment.
Si voleu contactar amb nosaltres, podeu fer-ho mitjançant el correu electrònic info@engind.es

INTRODUCCIÓ

Aquest Avís legal regula lús daquesta pàgina web. L'accés a la web és gratuït excepte quant al cost de la connexió a través de la xarxa de telecomunicacions subministrada pel proveïdor d'accés contractat pels usuaris.

ACCEPTACIÓ

La utilització del portal Web atribueix la condició d'usuari, i implica l'acceptació total i sense reserves de totes i cadascuna de les disposicions incloses en aquest Avís Legal, a la versió publicada per a ENGIND en el mateix moment que l'usuari accedeixi a la web. En conseqüència, l'usuari ha de llegir atentament aquest Avís Legal en cadascuna de les ocasions en què es proposi utilitzar el web, ja que pot patir modificacions.

INFORMACIÓ SOBRE ELS VÍNCLES “LINKS”

ENGIND no es fa responsable de les webs no pròpies o de tercers, a les quals es pot accedir mitjançant enllaços “links” o de qualsevol contingut posat a disposició per tercers.
Qualsevol ús d'un enllaç o accés a una web no pròpia és realitzat per voluntat i risc exclusiu de l'usuari, ENGIND no recomana ni garanteix cap informació obtinguda a través d'un enllaç aliè a la web de engind.es, ni es responsabilitza de cap pèrdua, reclamació o perjudici derivada de l'ús o mal ús d'un enllaç, o de la informació obtinguda a través d'aquest, incloent-hi altres vincles o webs, de la interrupció al servei oa l'accés, o de l'ús o mal ús d'un enllaç, tant en connectar al portal web engind.es com en accedir a la informació d'altres webs des del mateix portal web.


LIMITACIÓ DE GARANTIES I RESPONSABILITATS

ENGIND fa tot el possible per evitar qualsevol error en relació amb els continguts daquesta pàgina web. 

ENGIND adopta les mesures i els mecanismes necessaris per garantir la seguretat de les comunicacions i les transaccions que es produeixin mitjançant el portal web, segons l'estat de la tecnologia i d'acord amb la tipologia de les transaccions i els serveis que es posen a la disposició dels usuaris.

ENGIND no serà responsable dels danys que es puguin ocasionar al sistema informàtic dels usuaris per qualsevol causa aliena o no imputable a aquest lloc web, inclosos, sense limitacions, els danys ocasionats a causa dinterferències, omissions, interrupcions, virus informàtics, avaries telefòniques o desconnexions en el funcionament operatiu del sistema electrònic. Així mateix, ENGIND tampoc respondrà de cap interrupció, error o error que es produeixi al sistema, a causa d'un mal funcionament de la xarxa o dels servidors que estan connectats.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL, MARQUES REGISTRADES

L'estructura, el disseny i la forma de presentació dels elements (gràfics, imatges, fitxers logotips, combinacions de colors i qualsevol element susceptible de protecció) estan protegits per drets de propietat intel·lectual, titularitat de ENGIND.

Està prohibida la reproducció, la transformació, la distribució, la comunicació pública, i en general qualsevol altra forma dexplotació, parcial o total dels elements referits a lapartat anterior. Aquests actes dexplotació només podran ser realitzats en virtut de lautorització expressa de ENGIND i que, en tot cas, hauran de fer referència explícita a la titularitat dels esmentats drets de propietat intel·lectual de ENGIND.

Només està autoritzat per a l'ús privat del material documental elaborat per ENGIND. En cap cas, no podrà suprimir, alterar, eludir o manipular qualsevol dispositiu de protecció o sistemes de seguretat que pugui estar instal·lat.

Excepte autorització expressa de ENGIND no es permet l'enllaç a “pàgines finals”, el “frame” i qualsevol altra manipulació similar. Els enllaços han de ser sempre a la pàgina principal o “home page” de engind.es

Els signes distintius (marques, noms comercials) de ENGIND estan protegits per drets de propietat industrial, quedant prohibida la utilització o manipulació de qualsevol d'aquests, excepte autorització expressa i per escrit de ENGIND.

NO COMPARTA LA SEVA INFORMACIÓ PERSONAL

ENGIND mai us enviarà un correu electrònic ni us trucarà per telèfon per demanar-vos que reveleu o verifiqueu la contrasenya del vostre compte, ni els vostres números de compte bancari o targeta de crèdit, ni qualsevol altre tipus d'informació personal. En cas que algú contacti amb vostè o de rebre un correu electrònic no sol·licitat que li demani alguna de les dades anteriors, no respongui i comuniqui-ho immediatament a ENGIND, perquè procedeixin a la investigació de l'incident.

IDENTIFIQUEU ELS CORREUS ELECTRÒNICS FALSOS (intents de 'spoofing' o 'phishing')

Ignoreu qualsevol correu electrònic que rebeu en el qual se us demani informació personal o que us redirigeixi en una altra pàgina web que no sigui propietat de ENGIND, o de societats del grup, o que us demani que pagueu per un mitjà diferent de l'autoritzat per ENGIND, ja que podria ser un intent de suplantació de personalitat ('spoofing' o 'phishing'), i haurà de considerar-ho fraudulent.

ENGIND utilitza el domini “engind.es” per als vostres correus electrònics. Si rep un correu electrònic amb un format diferent, per exemple: engind.security@hotmail.com, pot estar segur que és un correu fals.

Alguns correus electrònics que practiquen phishing contenen enllaços a llocs web que utilitzen la paraula «ENGIND” al seu URL, però us dirigiran a un lloc web completament diferent. Si desplaceu el ratolí per sobre de l'enllaç, podreu veure la URL associada, que probablement tindrà un format diferent de les enllaçades als llocs web autèntics de ENGIND.

Si tot i així feu clic en un correu electrònic que practica phishing i és redirigit a una pàgina que s'assembli a «Al vostre compte» oa qualsevol que us sol·liciti verificar o modificar la vostra informació personal, ignoreu-la i considereu-la com a fraudulenta.

COMUNICEU ELS INTENTS DE 'phishing'

Envieu un correu electrònic a l'adreça info@engind.es i adjunteu el correu electrònic que considereu fals. En facilitar-nos aquesta informació ens està ajudant a localitzar-ne l'origen.

Si no podeu adjuntar el correu electrònic fals, reenvieu-lo a info@engind.es i incloeu-hi la major quantitat d'informació possible.