Empresa d'enginyeria industrial Engind

Som l'enginyeria del futur.
Tecnologia i enginy per a solucions a mida

Serveis d'enginyeria

construction icon 2 white

Projectes denginyeria

Enginyeria industrial per a construcció

construction icon 1 white

Llicències d'activitat

Gestió amb administració pública

construction icon 3 white

Gestió i supervisió d'obres

Optimització de recursos

construction icon 4 white

Due dilligence

Anàlisi i execució

Demana pressupost pel teu projecte

No hi ha projecte d'enginyeria gaire gran ni massa petit

Amb més de 35 anys d'experiència al sector de l'enginyeria, ENGIND enginyeria ofereix solucions dʻavantguarda tecnològica per als teus projectes de negoci.

La nostra metodologia està basada en el model avançat BIM i el ús d'entorns 3D amb el control total de les dades al llarg de la fase de disseny i execució per assegurar la viabilitat del projecte a nivell estructural i econòmic.

 

Un equip multidisciplinar, qualificat i amb esperit de superació t'acompanyarà en tot moment des de la idea inicial del negoci fins al començament de l'activitat a les instal·lacions.

Estaràs en mans de els millors enginyers i arquitectes que us assessoraran per trobar la millor solució, optimitzar els costos i aprofitar els recursos.

Anys d'experiència

projectes completats

Experiència i innovació

ENGIND ENGINYERIA té la missió de servir als seus clients proporcionant solucions d'enginyeria de construcció, instal·lacions i llicències, sempre amb el millor equip humà i tècnic i tenint una actitud social corporativa que faciliti la implantació empresarial al territori.

Construïm alguna cosa junts

A ENGIND enginyeria fem i creem projectes d'alta qualitat i buscant la complicitat i el saber fer amb el client. Passaràs a ser el nostre soci i acompanyant durant tot el procés i sempre ens tindràs com a referència.

Què fa una empresa d'Enginyeria Industrial com a Engind?
 1. Disseny i construcció d'instal·lacions industrials, com ara fàbriques, plantes d'energia, instal·lacions de tractament d'aigua, entre d'altres.
 2. Enginyeria i disseny d'estructures i sistemes de construcció, com ara fonamentacions, estructures metàl·liques i sistemes de canonades.
 3. Planificació i gestió projectes de construcció, incloent programació, coordinació de contractistes i gestió de costos.
 4. Serveis de control de qualitat i assegurament de la qualitat per garantir que els projectes es completin segons els estàndards requerits.
Quins passos teniu un projecte de construcció d'enginyeria industrial?

El procés d'un projecte de construcció d'enginyeria industrial típicament inclou els passos següents:

 1. Avaluació del lloc i planificació: S'avalua la ubicació del lloc i se'n planifica la construcció.
 2. Disseny: S'elabora el disseny del projecte, incloent-hi els plànols i especificacions.
 3. Pressupost i programació: Es determina el pressupost i s'estableix un cronograma pel projecte.
 4. Adquisició de permisos: S'obtenen els permisos necessaris per a la construcció del projecte.
 5. Preconstrucció: Es fa una revisió detallada del disseny i es duen a terme reunions amb els contractistes i l'equip de disseny.
 6. Construcció: Es duu a terme la construcció del projecte, amb una supervisió constant per assegurar el compliment dels terminis, especificacions i pressupost.
 7. Proves i comissionament: Es realitzen proves i comprovacions per assegurar el funcionament correcte dels sistemes i equips instal·lats.
 8. Lliurament i tancament: Es lliuren les claus al client i es tanquen els contractes amb els contractistes i proveïdors.
Què és la metodologia BIM d'Engind?

La metodologia BIM (Building Information Modeling) d'Engind és un enfocament integrat i col·laboratiu per a la gestió de projectes de construcció i infraestructura. A través de la utilització de models digitals en 3D, BIM permet als nostres enginyers, arquitectes i altres professionals del sector treballar junts en temps real durant tot el cicle de vida d'un projecte, des de la concepció i el disseny fins a la construcció i el manteniment.

La metodologia BIM d'Engind es basa en els principis següents:

 1. Col·laboració i comunicació: Fomentem la col·laboració entre tots els involucrats en un projecte, cosa que permet una comunicació més eficient i fluida. BIM facilita l'intercanvi d'informació i la presa de decisions informades, cosa que redueix la possibilitat d'errors i malentesos.
 2. Modelat 3D i visualització: Els models digitals en 3D proporcionen una representació precisa i detallada del projecte, cosa que permet als equips de disseny i construcció visualitzar i comprendre millor l'abast i les especificacions d'un projecte. Això també facilita la detecció primerenca de possibles problemes, cosa que permet solucions ràpides i estalvis de costos.
 3. Integració de dades i sistemes: La metodologia BIM d'Engind integra diversos tipus de dades i sistemes en un model únic i coherent. Això permet als equips de treball accedir a informació actualitzada i precisa en temps real, millorant l'eficiència i la presa de decisions.
 4. Anàlisi i simulació: BIM permet dur a terme anàlisis i simulacions precises en funció de les condicions i requeriments del projecte. Això inclou anàlisis estructurals, d'energia, de costos i de sostenibilitat, entre d'altres. Aquestes anàlisis ajuden a optimitzar els dissenys ia prendre decisions informades durant tot el procés de construcció.
 5. Gestió del cicle de vida: La metodologia BIM d'Engind permet el seguiment i la gestió dels projectes durant tot el cicle de vida, incloent-hi la fase d'operació i manteniment. Això facilita la planificació i la gestió dels recursos i garanteix que el projecte es mantingui dins del pressupost i del termini establert.

A Engind, ens comprometem a utilitzar la metodologia BIM per oferir solucions innovadores i sostenibles als nostres clients, garantint la màxima qualitat i eficiència en tots els nostres projectes.

gerosa industrial
itsa industrial
prologis industrial
elcorteingles industrial
silvalac industrial
top cable industrial
polykeg industrial
incasa industrial

Testimonis

“Estic extremadament satisfet amb el servei que he rebut de Engind Enginyeria. Els seus professionals van treballar de manera eficient i es van assegurar que el projecte es completés dins del termini establert. Va ser una gran experiència de col·laboració amb ells.”

Diego Torres Hernandez

“Vaig contractar l'enginyeria Engind per a un projecte de gran escala i no podria estar més content amb el resultat final. Van estar molt atents a les nostres necessitats en tot moment. Els recomano a qualsevol que busqui serveis de construcció industrial de qualitat.”

Joan Josep Ferrer Diumenge

“El personal d'Engind va ser molt professional i va fer un treball fantàstic amb el nostre projecte de construcció. Van superar les nostres expectatives en tot moment i van proporcionar una solució a mida per satisfer les nostres necessitats específiques. ”

Sofia Garcia Ruiz