> Sectors

Certificat obra nova

El servei de certificat obra nova de Engind proporciona una validació oficial de les característiques i condicions d'una construcció acabada de finalitzar. Aquest procés, dut a terme per un equip multidisciplinari d'experts en enginyeria i arquitectura, assegura que l'edificació compleixi els estàndards de qualitat i les normatives vigents.

Serveis al Certificat obra nova

De què ens encarreguem?

9

Inspecció tècnica de l'obra:

  • Verificació de la conformitat de la construcció amb els plànols i especificacions.
  • Avaluació de la qualitat dels materials i lexecució de lobra.
  • Revisió dinstal·lacions elèctriques, sanitàries i de seguretat.
9

Certificació de Compliment Normatiu

9

Avaluació de Documentació i Expedients:

  • Revisió de la documentació tècnica i administrativa del projecte.
  • Anàlisi dinformes dinspeccions i auditories prèvies.
  • Verificació de la documentació relacionada amb la seguretat i salut a la feina.

Certificat obra nova i Engind. 

Engind desplega una activitat crucial en l'emissió de certificats d'obra nova, un servei fonamental en l'àmbit de l'enginyeria i l'arquitectura. Aquest procés, liderat per un equip multidisciplinari que integra tant arquitectes com enginyers, implica una exhaustiva avaluació de la construcció acabada de finalitzar. La tasca de Engind a l'emissió de certificats d'obra nova assegura que l'edificació compleixi els estàndards més alts de qualitat i les normatives pertinents.

L'activitat de certificació d'obra nova de Engind inclou una àmplia gamma d'aspectes, des de l'estructura i els sistemes fins a la seguretat i la funcionalitat de l'edifici. Els arquitectes i els enginyers de Engind treballen en estreta col·laboració per verificar que cada element de la construcció estigui de conformitat amb els plànols, les regulacions de construcció i els estàndards de qualitat establerts.

Un dels punts clau de l'activitat de certificació d'obra nova és la importància en el compliment dels requisits legals i tècnics. Els certificats emesos per Engind brinden una validació oficial que la construcció compleix totes les normatives i regulacions vigents, cosa que és fonamental per a l'obtenció de permisos d'ocupació i la legalització de l'immoble.

Mitjançant un enfocament rigorós i orientat a l'excel·lència, Engind es compromet a proporcionar certificats d'obra nova necessaris i fiables. La seva experiència i coneixements tècnics garanteixen que els clients obtinguin una certificació que doni suport a la qualitat i la integritat del seu projecte constructiu, sentant les bases per a un ús segur i durador de l'edifici.

Enginyeria per a Logística
Enginyeria per a logística
Enginyeria per a Logística
Enginyeria per a logística
Enginyeria per a logística
Enginyeria per a Logística

Per què comptar amb Engind per a la teva Certificat obra nova?

construction icon 7 gray

Experiència

Engind té anys d'experiència en el camp de l'enginyeria industrial, cosa que vol dir que tenen un coneixement profund i una àmplia gamma d'habilitats en aquest àmbit.

construction icon 5 gray

Excel·lència tècnica

Engind s'esforça per mantenir un alt nivell d'excel·lència tècnica en tots els seus projectes, assegurant-se que s'utilitzin les darreres tecnologies i mètodes per assolir els millors resultats.

construction icon 1 gray

Satisfacció del client

Engind té com a objectiu garantir la satisfacció del client, cosa que significa que treballaran amb tu per entendre les teves necessitats i assegurar-se que els teus projectes es completin a temps i dins del pressupost.