> Sectors

Enginyeria per a Projectes de reparcel·lació

L'enginyeria per a projectes de reparcel·lació és essencial per optimitzar l'ús del sòl i promoure'n el desenvolupament ordenat. A Engind, ens dediquem a reconfigurar les divisions de terrenys existents, assegurant una distribució més eficient i funcional de l'espai urbà. El nostre enfocament se centra en la precisió de cada aspecte del projecte, des de l‟adequació legal i urbanística fins a la implementació d‟infraestructures i serveis necessaris per al nou disseny parcel·lari.

Serveis al sector d'enginyeria per a projectes de reparcel·lació

De què ens encarreguem?

9

Disseny i planificació urbana:

 • Consultoria urbanística i assessorament
 • Estudis Preliminars
 • Desenvolupament del projecte d'urbanització
 • Regularització de parcel·la
9

Legalització d'una instal·lació existent

9

Gestió de projectes urbanístics:

 • Eficiència energètica i sostenibilitat
 • Tramitació de permisos i llicències d'obra
 • Assessoria per a seguretat i prevenció de riscos

Engind i l'Enginyeria per a Projectes de Reparcel·lació

A Engind, oferim un servei de consultoria d'enginyeria per a la realització de projectes de reparcel·lació. Elaborem plans de reparcel·lació que s'ajusten a totes les normatives mediambientals i urbanes, executem el projecte d'obra i brindem assessorament continu fins a assolir l'informe favorable.

El nostre equip de enginyers i arquitectes especialitzats proveeix assessorament personalitzat per a cada projecte, definint les estratègies més efectives per optimitzar el repartiment del sòl i minimitzar-ne l'impacte ambiental. Això pot incloure des de la selecció de mètodes de construcció sostenibles fins a la implementació de tecnologies digitals per a una planificació i gestió eficients del procés de reparcel·lació.

La nostra finalitat és assistir a promotors i administracions públiques en el desenvolupament de àrees urbanes eficients i sostenibles. Donem suport a l'adopció de solucions avançades i tecnologies innovadores que afavoreixin la eficiència energètica i la sostenibilitat a la configuració de nous espais urbans.

Engind es converteix en la teva aliat estratègic, aportant vasta experiència en enginyeria i un ferm compromís amb la sostenibilitat, per afavorir el desenvolupament i transformació de la teva projecte de reparcel·lació. Ens dediquem a guiar-te a través del panorama intricat regulatori i d'innovació, assegurant que el teu projecte de reparcel·lació aconsegueixi l'èxit en aquest àmbit especialitzat i en canvi constant.

Enginyeria per a la Indústria Paperera
Tipus d'empreses del sector amb què hem treballat
 • Producció de pasta de cel·lulosa per a l'elaboració de paper
 • Fabricació de paper i cartró per a diverses aplicacions
 • Producció d'envasos i embalatges de paper i cartó
 • Elaboració de productes de paper i cartró per a ús domèstic, sanitari i higiènic
 • Fabricació de productes de papereria personalitzats
 • Producció de paper tapís i decoratiu
 • Serveis d'impressió i disseny gràfic
 • Serveis de reciclatge i gestió de residus de paper i cartró
Enginyeria per a la Indústria Paperera
Enginyeria per a la Indústria Paperera
Enginyeria per a la Indústria Paperera
Enginyeria per a la Indústria Paperera
Enginyeria per a la Indústria Tèxtil

Per què comptar amb Engind per al teu Projecte de Reparcel·lació?

construction icon 7 gray

Experiència

Engind té anys d'experiència en el camp de l'enginyeria industrial, cosa que vol dir que tenen un coneixement profund i una àmplia gamma d'habilitats en aquest àmbit.

construction icon 5 gray

Excel·lència tècnica

Engind s'esforça per mantenir un alt nivell d'excel·lència tècnica en tots els seus projectes, assegurant-se que s'utilitzin les darreres tecnologies i mètodes per assolir els millors resultats.

construction icon 1 gray

Satisfacció del client

Engind té com a objectiu garantir la satisfacció del client, cosa que significa que treballaran amb tu per entendre les teves necessitats i assegurar-se que els teus projectes es completin a temps i dins del pressupost.

Alguns projectes d'Enginyeria per a Projectes de Reparcel·lació