> Serveis d'Enginyeria Industrial

Tramitaciones de solicitudes en general

Engind se especializa en ofrecer servicios integrales de tramitación de solicitudes en general, brindando soluciones eficientes y efectivas para satisfacer las necesidades de sus clientes. Desde la gestión de permisos y licencias hasta la preparación de documentación técnica requerida, nuestro equipo se compromete a agilizar y simplificar todo el proceso administrativo.

Tipus de Tramitaciones de solicitudes en general

Que ens encarreguem

9

Gestión de permisos y licencias:

  • Obtención de permisos de construcción.
  • Licencias de actividad.
  • Autorizaciones administrativas específicas.
9

Tramitación ante organismos competentes:

  • Presentación de solicitudes ante ayuntamientos.
  • Gestión de trámites en organismos autonómicos.
  • Tramitación de expedientes en entidades estatales.
9

Assessorament legal i tècnic

9

Seguimiento y control de procedimientos

Engind ofrece un servicio completo de tramitación de solicitudes en general, abarcando una amplia gama de necesidades administrativas para proyectos de construcción e ingeniería. Nuestro equipo de arquitectos e ingenieros se encarga de gestionar todos los aspectos relacionados con la obtención de permisos, licencias y autorizaciones necesarias para llevar a cabo un proyecto de manera legal y eficiente.

Uno de los aspectos más destacados de nuestro servicio es la gestión integral de todo el proceso de tramitación. Desde la recopilación de la documentación requerida hasta la presentación de solicitudes ante las autoridades competentes, nos encargamos de cada paso para garantizar que el proceso sea lo más fluido y sin contratiempos posible.

Además, nos comprometemos a mantener una comunicación constante con nuestros clientes, manteniéndolos informados sobre el progreso de sus solicitudes y brindándoles asesoramiento experto en cada etapa del proceso. Esto les proporciona tranquilidad y confianza, sabiendo que sus trámites están en manos de profesionales capacitados.

Por último, nos aseguramos de cumplir con todos los plazos y requisitos legales establecidos, evitando demoras y posibles inconvenientes que podrían surgir durante el proceso de tramitación.

Construcció d'infraestructures

Ens encarreguem de supervisar i controlar tota mena de construccions. El nostre objectiu és garantir que els projectes es desenvolupin segons els estàndards de qualitat, seguretat i eficiència establerts.

Desenvolupament de projectes residencials i comercials

Treballem en estreta col·laboració amb promotors immobiliaris i constructors per supervisar el desenvolupament de projectes residencials i comercials.

El nostre equip s'assegura que es compleixin tots els requisits legals i tècnics, i que els projectes es lliurin dins dels terminis i els pressupostos establerts.

Energies renovables

Al camp de les energies renovables, proporcionem serveis de project monitoring per a projectes d'energia solar, eòlica, hidroelèctrica i biomassa. Supervisem la construcció de plantes d'energia renovable, assegurant-nos que es compleixin els estàndards d'eficiència i de sostenibilitat.

Projectes industrials

Treballem amb empreses del sector industrial per supervisar la construcció de plantes de producció, fàbriques, centres logístics i altres projectes industrials. El nostre enfocament se centra a garantir l'eficiència dels processos, la seguretat laboral i el compliment de les normatives ambientals.

Projectes d'infraestructures públiques

Col·laborem amb entitats públiques per supervisar la construcció de projectes d'infraestructures com ara hospitals, escoles, instal·lacions esportives i centres comunitaris.

El nostre objectiu és assegurar que aquests projectes compleixin els requisits i necessitats de la comunitat, garantint alhora la qualitat i la sostenibilitat.

project monitoring
project monitoring
project monitoring
project monitoring
project monitoring

¿Porqué contar con Engind con tus Tramitaciones de solicitudes en general?

construction icon 7 gray

Experiència

Engind té anys d'experiència en el camp de l'enginyeria industrial, cosa que vol dir que tenen un coneixement profund i una àmplia gamma d'habilitats en aquest àmbit.

construction icon 5 gray

Excel·lència tècnica

Engind s'esforça per mantenir un alt nivell d'excel·lència tècnica en tots els seus projectes, assegurant-se que s'utilitzin les darreres tecnologies i mètodes per assolir els millors resultats.

construction icon 1 gray

Satisfacció del client

Engind té com a objectiu garantir la satisfacció del client, cosa que significa que treballaran amb tu per entendre les teves necessitats i assegurar-se que els teus projectes es completin a temps i dins del pressupost.

Amb Engind tindràs accés a…

Engind és una empresa líder en solucions de MEP BIM, dedicada a proporcionar serveis innovadors i d'alta qualitat en disseny, coordinació i gestió de projectes. El nostre equip d'experts en enginyeria està preparat per abordar els teus desafiaments, garantint la màxima eficiència i un retorn d'inversió inigualable.

Els nostres enginyers especialitzats en MEP BIM treballen amb la tecnologia més avançada per dissenyar sistemes eficients i sostenibles, optimitzant l'ús de recursos i reduint costos.

Engind s'encarrega de la coordinació entre els diferents equips i disciplines, assegurant una comunicació fluida i la resolució de conflictes abans de la construcció.

El nostre enfocament a BIM ens permet monitoritzar i controlar cada aspecte del teu projecte, des de l'etapa de disseny fins a la finalització, reduint els riscos i garantint el lliurament a temps i dins del pressupost.