> Serveis d'Enginyeria Industrial

Tramitacions de sol·licituds en general

Engind s'especialitza en oferir serveis integrals de tramitació de sol·licituds en general, brindant solucions eficients i efectives per satisfer les necessitats dels clients. Des de la gestió de permisos i llicències fins a la preparació de documentació tècnica requerida, el nostre equip es compromet a agilitzar i simplificar tot el procés administratiu.

Tipus de Tramitacions de sol·licituds en general

Que ens encarreguem

9

Gestió de permisos i llicències:

  • Obtenció de permisos de construcció.
  • Llicències dactivitat.
  • Autoritzacions administratives específiques.
9

Tramitació davant d'organismes competents:

  • Presentació de sol·licituds davant d'ajuntaments.
  • Gestió de tràmits a organismes autonòmics.
  • Tramitació d'expedients a entitats estatals.
9

Assessorament legal i tècnic

9

Seguiment i control de procediments

Engind ofereix un servei complet de tramitació de sol·licituds en general, abastant una àmplia gamma de necessitats administratives per a projectes de construcció i enginyeria. El nostre equip d'arquitectes i enginyers s'encarrega de gestionar tots els aspectes relacionats amb l'obtenció de permisos, llicències i autoritzacions necessàries per fer un projecte de manera legal i eficient.

Un dels aspectes més destacats del nostre servei és la gestió integral de tot el procés de tramitació. Des de la recopilació de la documentació requerida fins a la presentació de sol·licituds davant de les autoritats competents, ens encarreguem de cada pas per garantir que el procés sigui el més fluid i sense contratemps possible.

A més, ens comprometem a mantenir una comunicació constant amb els nostres clients, mantenint-los informats sobre el progrés de les seves sol·licituds i brindant-los assessorament expert en cada etapa del procés. Això els proporciona tranquil·litat i confiança, sabent que els tràmits estan en mans de professionals capacitats.

Finalment, ens assegurem de complir amb tots els terminis i requisits legals establerts, evitant demores i possibles inconvenients que podrien sorgir durant el procés de tramitació.

Construcció d'infraestructures

Ens encarreguem de supervisar i controlar tota mena de construccions. El nostre objectiu és garantir que els projectes es desenvolupin segons els estàndards de qualitat, seguretat i eficiència establerts.

Desenvolupament de projectes residencials i comercials

Treballem en estreta col·laboració amb promotors immobiliaris i constructors per supervisar el desenvolupament de projectes residencials i comercials.

El nostre equip s'assegura que es compleixin tots els requisits legals i tècnics, i que els projectes es lliurin dins dels terminis i els pressupostos establerts.

Energies renovables

Al camp de les energies renovables, proporcionem serveis de project monitoring per a projectes d'energia solar, eòlica, hidroelèctrica i biomassa. Supervisem la construcció de plantes d'energia renovable, assegurant-nos que es compleixin els estàndards d'eficiència i de sostenibilitat.

Projectes industrials

Treballem amb empreses del sector industrial per supervisar la construcció de plantes de producció, fàbriques, centres logístics i altres projectes industrials. El nostre enfocament se centra a garantir l'eficiència dels processos, la seguretat laboral i el compliment de les normatives ambientals.

Projectes d'infraestructures públiques

Col·laborem amb entitats públiques per supervisar la construcció de projectes d'infraestructures com ara hospitals, escoles, instal·lacions esportives i centres comunitaris.

El nostre objectiu és assegurar que aquests projectes compleixin els requisits i necessitats de la comunitat, garantint alhora la qualitat i la sostenibilitat.

project monitoring
project monitoring
project monitoring
project monitoring
project monitoring

Perquè comptar amb Engind amb els teus Tramitacions de sol·licituds en general?

construction icon 7 gray

Experiència

Engind té anys d'experiència en el camp de l'enginyeria industrial, cosa que vol dir que tenen un coneixement profund i una àmplia gamma d'habilitats en aquest àmbit.

construction icon 5 gray

Excel·lència tècnica

Engind s'esforça per mantenir un alt nivell d'excel·lència tècnica en tots els seus projectes, assegurant-se que s'utilitzin les darreres tecnologies i mètodes per assolir els millors resultats.

construction icon 1 gray

Satisfacció del client

Engind té com a objectiu garantir la satisfacció del client, cosa que significa que treballaran amb tu per entendre les teves necessitats i assegurar-se que els teus projectes es completin a temps i dins del pressupost.

Amb Engind tindràs accés a…

Engind és una empresa líder en solucions de MEP BIM, dedicada a proporcionar serveis innovadors i d'alta qualitat en disseny, coordinació i gestió de projectes. El nostre equip d'experts en enginyeria està preparat per abordar els teus desafiaments, garantint la màxima eficiència i un retorn d'inversió inigualable.

Els nostres enginyers especialitzats en MEP BIM treballen amb la tecnologia més avançada per dissenyar sistemes eficients i sostenibles, optimitzant l'ús de recursos i reduint costos.

Engind s'encarrega de la coordinació entre els diferents equips i disciplines, assegurant una comunicació fluida i la resolució de conflictes abans de la construcció.

El nostre enfocament a BIM ens permet monitoritzar i controlar cada aspecte del teu projecte, des de l'etapa de disseny fins a la finalització, reduint els riscos i garantint el lliurament a temps i dins del pressupost.