> Sectors

Núvol de punts / BIM

El servei de "Núvol de punts / BIM" de Engind proporciona una representació digital avançada i precisa de l'entorn construït, utilitzant tecnologies d'avantguarda com l'escaneig làser 3D i el modelatge BIM (Building Information Modeling). Voleu disposar d'un model 3D del vostre edifici existent? Engind us pot ajudar

Serveis al Núvol de punts / BIM

De què ens encarreguem?

9

Modelat BIM:

  • Modelat arquitectònic per crear elements com murs, portes, finestres, etc.
  • Modelat estructural per a la representació de bigues, columnes, lloses, etc.
  • Modelat MEP per a la integració d'instal·lacions al model BIM.
  • Modelat de paisatge per a la representació d'elements exteriors com a terrenys i vegetació.
9

Coordinació BIM:

  • Integració de models BIM de diferents disciplines per detectar interferències.
  • Revisió i resolució de conflictes entre elements de diferents disciplines.
9

Anàlisi i Simulació

Núvol de punts / BIM i Engind. 

A Engind, oferim solucions avançades de núvol de punts i BIM (Building Information Modeling) que optimitzen la planificació i execució de projectes. Utilitzem escanejat làser per obtenir i processar núvols de punts 3D, proporcionant una representació detallada i precisa de les condicions existents al lloc. Aquesta tecnologia ens permet capturar dades en alta resolució, garantint que els models digitals reflecteixin amb exactitud l'entorn real, cosa essencial per a la integració i coordinació en projectes complexos.

A partir del núvol de punts, realitzem el modelatge BIM, creant models tridimensionals que milloren la visualització i la gestió del projecte. El BIM Execution Plan (BEP) és una part fonamental de la nostra metodologia, ja que defineix els estàndards personalitzats per a lexecució del projecte. Aquest pla ajuda a controlar i prevenir interferències entre els elements de lobra, optimitzant la coordinació i reduint significativament el temps i els costos durant la fase dexecució.

A més, a Engind, ens especialitzem en auditar els elements del projecte mitjançant tècniques avançades de mesurament i control amb precisió mil·limètrica. La planificació detallada de pressupostos i fases dobra basada en els models BIM i els núvols de punts assegura una execució més precisa i eficient. Aquesta metodologia no només facilita una gestió més efectiva del projecte, sinó que també permet detectar i resoldre problemes abans que es converteixin en costosos inconvenients durant la construcció.

Enginyeria per a Logística
Enginyeria per a logística
Enginyeria per a Logística
Enginyeria per a logística
Enginyeria per a logística
Enginyeria per a Logística

Converteix la teva visió en realitat amb la nostra tecnologia d'avantguarda!

Descobreix el potencial del Núvol de punts i el modelatge BIM pel teu projecte.

Per què comptar amb Engind per a la teva Núvol de punts / BIM?

construction icon 7 gray

Experiència

Engind té anys d'experiència en el camp de l'enginyeria industrial, cosa que vol dir que tenen un coneixement profund i una àmplia gamma d'habilitats en aquest àmbit.

construction icon 5 gray

Excel·lència tècnica

Engind s'esforça per mantenir un alt nivell d'excel·lència tècnica en tots els seus projectes, assegurant-se que s'utilitzin les darreres tecnologies i mètodes per assolir els millors resultats.

construction icon 1 gray

Satisfacció del client

Engind té com a objectiu garantir la satisfacció del client, cosa que significa que treballaran amb tu per entendre les teves necessitats i assegurar-se que els teus projectes es completin a temps i dins del pressupost.