> Sectors

Projecte per provisionalitat d'obres

Si vostè es troba que la seva edificació està afectada per algun pla urbanístic o polígons dactuació urbanístic, o en terrenys destinats a sistemes urbanístics, es poden autoritzar usos i obres de caràcter provisional, segons larticle 53 de la llei durbanisme.

Necessiteu ajuda? Contacti amb nosaltres i ho estudiarem.

Serveis al Projecte per provisionalitat d'obres

De què ens encarreguem?

9

Disseny d'Estructures Temporals:

  • Planificació i disseny de bastides i encofrats.
  • Disseny de plataformes de treball i passarel·les.
  • Implementació de sistemes de protecció col·lectiva contra caigudes.
9

Gestió de Recursos i Logística:

  • Planificació del subministrament de materials i equips necessaris per a les estructures temporals.
  • Coordinació de la logística de muntatge i desmuntatge de les estructures.
9

Seguretat i Salut Laboral

Projecte per provisionalitat d'obres i Engind. 

El Projecte de Provisionalitat d'Obres és un servei essencial per a la gestió d'edificacions en construcció o renovació, que permet l'execució d'obres sota condicions específiques que garanteixen la seguretat i el compliment normatiu. A Engind, entenem que la provisionalitat d'un projecte pot ser crucial per a la continuïtat de les activitats mentre es duu a terme una reforma o construcció significativa. Som especialistes en proporcionar solucions que compleixen amb les regulacions d'urbanisme, permetent la realització d'obres de manera eficient i sense interrupcions.

Un dels primers passos en aquest tipus de projecte és obtenir la preautorització d'Urbanisme, que és necessària per assegurar que les obres es puguin dur a terme sota condicions especials i temporals. Engind s'encarrega de preparar tota la documentació requerida, fent una anàlisi detallada de les condicions del lloc i dels requisits legals que s'han de complir. Aquesta preautorització és fonamental per procedir amb la sol·licitud formal de la llicència d‟obres davant l‟Ajuntament.

Un cop obtinguda la preautorització, el nostre equip gestiona la sol·licitud de la llicència d'obres i s'assegura que es compleixin tots els criteris establerts per les autoritats locals. Engind es dedica a facilitar el procés administratiu, elaborant els plànols i els estudis necessaris per a la llicència i coordinant amb l'Ajuntament per assegurar una tramitació ràpida i eficaç. La nostra experiència en la gestió de permisos garanteix que es compleixin tots els requisits i que les obres puguin començar sense contratemps.

La provisionalitat a les obres requereix una planificació minuciosa i un enfocament detallat per garantir que totes les activitats es duguin a terme d'acord amb les normatives vigents. A Engind, ens assegurem que cada etapa del projecte es dugui a terme amb la màxima precisió i conformitat, facilitant un desenvolupament fluid i eficient. El nostre compromís amb la qualitat i la regulació assegura que les obres provisionals es realitzin de manera segura i d'acord amb les expectatives del client i les autoritats competents.

Enginyeria per a Logística
Enginyeria per a logística
Enginyeria per a Logística
Enginyeria per a logística
Enginyeria per a logística
Enginyeria per a Logística

Assegura la seguretat i eficiència a les teves obres amb Engind.

Contacta'ns avui mateix per obtenir el teu Projecte per Provisionalitat d'Obres i garanteix l'èxit del teu projecte des del començament!

Per què comptar amb Engind per a la teva Projecte per provisionalitat d'obres?

construction icon 7 gray

Experiència

Engind té anys d'experiència en el camp de l'enginyeria industrial, cosa que vol dir que tenen un coneixement profund i una àmplia gamma d'habilitats en aquest àmbit.

construction icon 5 gray

Excel·lència tècnica

Engind s'esforça per mantenir un alt nivell d'excel·lència tècnica en tots els seus projectes, assegurant-se que s'utilitzin les darreres tecnologies i mètodes per assolir els millors resultats.

construction icon 1 gray

Satisfacció del client

Engind té com a objectiu garantir la satisfacció del client, cosa que significa que treballaran amb tu per entendre les teves necessitats i assegurar-se que els teus projectes es completin a temps i dins del pressupost.