> Sectors

Projecte executiu administratiu obres/BIM

S'especialitza en la preparació i la gestió detallada de tota la documentació tècnica i administrativa necessària per sol·licitar una llicència d'obres i conseqüent concessió per part de l'ajuntament.

Serveis al Projecte executiu administratiu obres/BIM

De què ens encarreguem?

9

Elaboració de Documentació:

  • Plànols detallats
  • Especificacions tècniques
9

Gestió de Permisos:

  • Llicències d'obra
  • Autoritzacions administratives
9

Coordinació BIM:

  • Integració de models
  • Simulacions de construcció

Projecte executiu administratiu obres/BIM i Engind. 

Uneix a arquitectes i enginyers a l'elaboració detallada de documents per a l'execució de projectes constructius. Utilitzant la metodologia BIM (Building Information Modeling).

La precisió i l'eficiència són claus, permetent una planificació detallada i la identificació primerenca de possibles problemes. La col·laboració entre disciplines mitjançant BIM millora la comunicació i redueix els errors, cosa que és fonamental per a l'èxit del projecte.

A més, aquest enfocament integrat assegura la conformitat amb les regulacions locals i facilita l'obtenció de permisos i llicències necessàries. La documentació generada és essencial per a una execució fluida i d'acord amb les especificacions inicials.

Engind es destaca per oferir solucions innovadores i eficients, assegurant que cada projecte es desenvolupi segons els més alts estàndards de qualitat, des de la concepció fins a la finalització.

Enginyeria per a Logística
Enginyeria per a logística
Enginyeria per a Logística
Enginyeria per a logística
Enginyeria per a logística
Enginyeria per a Logística

Per què comptar amb Engind per a la teva Projecte executiu administratiu obres/BIM?

construction icon 7 gray

Experiència

Engind té anys d'experiència en el camp de l'enginyeria industrial, cosa que vol dir que tenen un coneixement profund i una àmplia gamma d'habilitats en aquest àmbit.

construction icon 5 gray

Excel·lència tècnica

Engind s'esforça per mantenir un alt nivell d'excel·lència tècnica en tots els seus projectes, assegurant-se que s'utilitzin les darreres tecnologies i mètodes per assolir els millors resultats.

construction icon 1 gray

Satisfacció del client

Engind té com a objectiu garantir la satisfacció del client, cosa que significa que treballaran amb tu per entendre les teves necessitats i assegurar-se que els teus projectes es completin a temps i dins del pressupost.