> Sectors

Projecte legalització obres

Se centra en la preparació del projecte per legalitzar edificis existents o parts dels quals es van construir sense permís d'obres. Especialment important realitzar una correcta anàlisi prèvia per determinar quines parts poden ser legalitzables i quines parts poden incórrer en contradicció amb la normativa. Aquest procés inclou la revisió detallada de la documentació tècnica existent, la coordinació amb organismes reguladors i la gestió de tots els tràmits necessaris per obtenir les autoritzacions oficials.

Serveis al Projecte legalització obres

De què ens encarreguem?

9

Gestió Documental:

 • Preparació de documentació tècnica.
 • Compilació dexpedients per a presentació.
9

Assessoria Legal i Normativa

9

Coordinació amb Organismes Reguladors:

 • Tràmits davant d'entitats governamentals.
 • Seguiment de sol·licituds de permisos.

    Projecte legalització obres i Engind. 

    En l'àmbit de la legalització d'obres, Engind exerceix un paper fonamental en oferir serveis integrals de projecte legalització obres. Aquest procés, liderat per un equip multidisciplinari que inclou arquitectes i enginyers especialitzats, implica la regularització de construccions que no compten amb la documentació adequada o que han estat executades sense els permisos corresponents.

    L'activitat de projecte legalització obres de Engind inclou una àmplia gamma d'aspectes, des de la revisió de la documentació existent fins a l'elaboració de projectes tècnics i la gestió de tràmits administratius. Els arquitectes i els enginyers de Engind treballen en estreta col·laboració per identificar les irregularitats a l'obra i desenvolupar solucions viables i conformes a la normativa vigent.

    Un dels aspectes més importants del projecte legalització d'obres és l'adequació de la construcció a les normatives urbanístiques i d'edificació establertes per les autoritats locals. Engind s'encarrega de fer els estudis necessaris per garantir que l'obra compleixi tots els requisits legals i tècnics exigits per la legislació vigent.

    Mitjançant un enfocament meticulós i orientat a l'excel·lència, Engind es compromet a proporcionar serveis de projecte legalització obres que garanteixin la regularització completa i efectiva de les construccions. La seva experiència i coneixements tècnics permeten als clients comptar amb un suport sòlid per regularitzar la seva situació legal, evitant possibles sancions i assegurant la tranquil·litat i la seguretat jurídica de les seves propietats.

    Enginyeria per a Logística
    Enginyeria per a logística
    Enginyeria per a Logística
    Enginyeria per a logística
    Enginyeria per a logística
    Enginyeria per a Logística

    Posa el teu projecte en regla amb Engind!

    El nostre servei de Projecte de Legalització d'Obres garanteix el compliment normatiu i l'obtenció d'autoritzacions oficials. Contacta ara per iniciar el teu procés de legalització amb confiança!

    Per què comptar amb Engind per al teu Projecte legalització obres?

    construction icon 7 gray

    Experiència

    Engind té anys d'experiència en el camp de l'enginyeria industrial, cosa que vol dir que tenen un coneixement profund i una àmplia gamma d'habilitats en aquest àmbit.

    construction icon 5 gray

    Excel·lència tècnica

    Engind s'esforça per mantenir un alt nivell d'excel·lència tècnica en tots els seus projectes, assegurant-se que s'utilitzin les darreres tecnologies i mètodes per assolir els millors resultats.

    construction icon 1 gray

    Satisfacció del client

    Engind té com a objectiu garantir la satisfacció del client, cosa que significa que treballaran amb tu per entendre les teves necessitats i assegurar-se que els teus projectes es completin a temps i dins del pressupost.