Sectors

Sectors amb què treballem i hem treballat per a la confecció de naus industrials, llicències, consultoria…

Enginyeria per a l'automoció

Automoció

A Engind som l'enginyeria per a automoció líder, som una solució integral per a la construcció de naus industrials destinades al sector automotriu amb molta potència.

Enginyeria per a Logística

Logística

L'enginyeria per a logística és un dels sectors més vitals i complexos de l'economia moderna que enfronta constants canvis per les tendències globals de consum i producció

Enginyeria per a Packaging

Packaging

A l'Enginyeria per Packaging ens distingim pel nostre enfocament centrat en lassessorament i donem suport a les empreses durant tot el procés d'obtenció de permisos d'obra i llicències mediambientals.

Serveis denginyeria

Indústria Paperera

L'enginyeria per a la indústria paperera representa una faceta vital de la economia global, el seu funcionament i èxit requereixen un enfocament especialitzat i adaptat a les necessitats particulars, especialment en l'àmbit de la enginyeria i la sostenibilitat

Enginyeria per a la Indústria Alimentària

Enginyeria per a la Indústria Alimentària

Engind, coneguda per la seva excel·lència en enginyeria per la Indústria Alimentària, es converteix en aquest soci crucial que proporciona assessorament estratègicfacilitant la navegació a través del complex marc normatiu i burocràtic d'aquest sector.

Enginyeria per a la Indústria Tèxtil

Indústria Tèxtil

A Engind dominem les exigències i desafiaments de l'enginyeria en la indústria tèxtil, el nostre principal objectiu és guiar les empreses a través de l'enrevessat procés de obtenció de permisos dobra i llicències mediambientals.

Enginyeria per a la Indústria Química

Indústria Química

Engind és l'Enginyeria per a la Indústria Química d'excel·lència, el nostre objectiu principal és facilitar el procés d'obtenció de permisos de construcció i llicències mediambientals.

Enginyeria per a oficines

Oficines

A Engind ens dediquem a oferir serveis layout, som experts en Enginyeria per a oficines i podem assessorar i acompanyar els vostres projectes d'obres, instal·lacions i llicències ambientals per a oficines.

Enginyeria per a restauració

Restauració

Engind es posiciona com la millor enginyeria per a restauració, ens especialitzem en assessorar la construcció i remodelació de locals comercials, incloent restaurants, i oferim una àmplia gamma de serveis per ajudar les empreses a crear el restaurant dels seus somnis.

Enginyeria farmacèutica

Farmacèutica

Al sector de l'Enginyeria Farmacèutica, Engind està involucrat en el disseny de sales blanques, projectes de clima i ventilació potent, som experts coneixedors de totes les fases del projecte per a la seva posterior construcció.

Enginyeria per a centres de recerca

Enginyeria per a Centres de Recerca

Som aquí per ajudar-te a convertir la idea en una realitat amb el nostre servei de Enginyeria per a Centres de Recerca i continuar impulsant el desenvolupament científic i tecnològic de la nostra societat.

Enginyeria per a gestores de residus

Gestores de Residus

Les gestores de residus són un col·lectiu que a nivell ambiental rep moltíssima atenció i als que els apliquen normatives més estrictes. En aquest sector la nostra enginyeria destacada, brinda un valuós suport i assessoria perquè les gestores de residus puguin obrir l'activitat i perquè la puguin mantenir oberta…

inclouen els serveis d'enginyeria industrial?

 

Els serveis d'enginyeria industrial d'Engind inclouen una varietat d'activitats i tècniques que s'utilitzen per millorar l'eficiència, la productivitat i la qualitat dels processos de producció d'una empresa. Alguns exemples dels nostres serveis d'enginyeria industrial inclouen:

  • Disseny i optimització de processos: els enginyers industrials treballen per desenvolupar i implementar processos que siguin més eficients i segurs, cosa que pot augmentar la productivitat i reduir els costos.
  • Anàlisi de temps i moviment: els enginyers industrials utilitzen tècniques per mesurar i analitzar el temps que es necessita per fer una tasca específica, amb l'objectiu de millorar l'eficiència del procés.
  • Anàlisi de riscos i seguretat: els enginyers industrials poden analitzar els riscos i la seguretat en els processos de producció, i desenvolupar estratègies per minimitzar aquests riscos.
  • Automatització de processos: els enginyers industrials poden desenvolupar i implementar sistemes automatitzats per millorar l'eficiència i la precisió dels processos de producció.
  • Administració de la qualitat: els enginyers industrials poden ajudar les empreses a implementar i mantenir sistemes de gestió de la qualitat per garantir que els productes compleixen amb els estàndards de qualitat requerits.