> Sectors

Núvol de punts / BIM

El servei de "Núvol de punts / BIM" de Engind proporciona una representació digital avançada i precisa de l'entorn construït, utilitzant tecnologies d'avantguarda com l'escaneig làser 3D i el modelatge BIM (Building Information Modeling).

Serveis al Núvol de punts / BIM

De què ens encarreguem?

9

Modelat BIM:

  • Modelat arquitectònic per crear elements com murs, portes, finestres, etc.
  • Modelat estructural per a la representació de bigues, columnes, lloses, etc.
  • Modelat MEP per a la integració d'instal·lacions al model BIM.
  • Modelat de paisatge per a la representació d'elements exteriors com a terrenys i vegetació.
9

Coordinació BIM:

  • Integració de models BIM de diferents disciplines per detectar interferències.
  • Revisió i resolució de conflictes entre elements de diferents disciplines.
9

Anàlisi i Simulació

Núvol de punts / BIM i Engind. 

El servei de «Núvol de punts / BIM» de Engind representa una innovadora solució per a la captura i processament de dades tridimensionals en projectes de construcció i disseny. Aquest servei, dirigit per un equip multidisciplinari que inclou arquitectes i enginyers especialitzats, se centra en la creació de models digitals precisos que permeten una planificació i gestió eficients de projectes. La combinació de tecnologia d'escaneig làser i programari Building Information Modeling (BIM) garanteix una representació detallada i completa de l'entorn construït.

L'activitat de Núvol de punts / BIM de Engind abasta des de la captura de dades in situ fins a la generació de models BIM detallats i precisos. Els arquitectes i els enginyers de Engind treballen en col·laboració per fer escanejats làser d'alta precisió, que després es processen per crear models digitals tridimensionals amb informació detallada sobre la geometria i les característiques de la construcció.

Un dels aspectes més importants d'aquest servei és la capacitat per facilitar la col·laboració i la comunicació entre els diferents equips de projecte. Els models BIM generats per Engind serveixen com una única font de veritat que pot ser compartida i accessible per a tots els interessats en el projecte, des d'arquitectes i enginyers fins a contractistes i clients. Això permet una presa de decisions més informada i una coordinació més efectiva durant totes les etapes del projecte.

Mitjançant un enfocament orientat a la innovació i l'eficiència, Engind es compromet a proporcionar serveis de Núvol de punts / BIM que permetin als seus clients aprofitar al màxim els avantatges de la tecnologia digital a la indústria de la construcció. La seva experiència i coneixements tècnics garanteixen el lliurament de models BIM precisos i actualitzats que són fonamentals per a la planificació, el disseny i l'execució exitosos de projectes de construcció.

Enginyeria per a Logística
Enginyeria per a logística
Enginyeria per a Logística
Enginyeria per a logística
Enginyeria per a logística
Enginyeria per a Logística

Converteix la teva visió en realitat amb la nostra tecnologia d'avantguarda!

Descobreix el potencial del Núvol de punts i el modelatge BIM pel teu projecte.

Per què comptar amb Engind per a la teva Núvol de punts / BIM?

construction icon 7 gray

Experiència

Engind té anys d'experiència en el camp de l'enginyeria industrial, cosa que vol dir que tenen un coneixement profund i una àmplia gamma d'habilitats en aquest àmbit.

construction icon 5 gray

Excel·lència tècnica

Engind s'esforça per mantenir un alt nivell d'excel·lència tècnica en tots els seus projectes, assegurant-se que s'utilitzin les darreres tecnologies i mètodes per assolir els millors resultats.

construction icon 1 gray

Satisfacció del client

Engind té com a objectiu garantir la satisfacció del client, cosa que significa que treballaran amb tu per entendre les teves necessitats i assegurar-se que els teus projectes es completin a temps i dins del pressupost.