Telèfon

+34 938 923 802

Serveis d'enginyeria industrial

Els nostres serveis d'enginyeria industrial inclouen des de la projecció, llicències, construcció, MEP, gestió, due dilligence, entrega…

projectes d'enginyeria

Projectes d'enginyeria

Amb un equip d'enginyers de primera i una llarga trajectòria al sector, som capaços de dur a terme els teus projectes amb qualitat, rapidesa i eficiència en costos.

projectes d'instal·lacions mep en bim

Projectes d'instal·lacions

Descobreix el poder de planificació i gestió d'Engind i la nostra experiència en MEP (Mecànica, Electricitat i Plomeria)  i BIM (Building Information Modeling).

tramitació de llicències d'activitat

Tramitació de Llicències

Ens encarreguem de gestionar i obtenir tots els permisos i autoritzacions necessàries per dur a terme una activitat específica en un immoble o local.

Serveis denginyeria

Gestió i supervisió d'obres

Assegurar que les construccions es realitzin de manera eficient, conforme als estàndards de qualitat i dins dels terminis i pressupostos establerts.

consultoria d'enginyeria

Consultoria

Amb el nostre servei de consultoria d´enginyeria estaràs assessorat des del minut u en tots els aspectes del teu projecte i comptaràs amb un suport premium.

recepció i entrega d'edificis

Recepció i entrega dedificis

Garantir que els projectes de construcció es completin de manera efectiva i es lliurin als nostres clients en condicions òptimes.

due dilligence

Due Dilligence

Anàlisi i avaluació exhaustiva d'empreses i projectes, amb l'objectiu de brindar als nostres clients una comprensió clara dels riscos, oportunitats i possibles problemes que poden sorgir en una transacció.

project monitoring

Project Monitoring

Avaluem la progressió del projecte en temps real, identifiquem els possibles riscos i obstacles, i proposem solucions efectives per mantenir-lo en el camí correcte.

inclouen els serveis d'enginyeria industrial?

 

Els serveis d'enginyeria industrial d'Engind inclouen una varietat d'activitats i tècniques que s'utilitzen per millorar l'eficiència, la productivitat i la qualitat dels processos de producció d'una empresa. Alguns exemples dels nostres serveis d'enginyeria industrial inclouen:

  • Disseny i optimització de processos: els enginyers industrials treballen per desenvolupar i implementar processos que siguin més eficients i segurs, cosa que pot augmentar la productivitat i reduir els costos.
  • Anàlisi de temps i moviment: els enginyers industrials utilitzen tècniques per mesurar i analitzar el temps que es necessita per fer una tasca específica, amb l'objectiu de millorar l'eficiència del procés.
  • Anàlisi de riscos i seguretat: els enginyers industrials poden analitzar els riscos i la seguretat en els processos de producció, i desenvolupar estratègies per minimitzar aquests riscos.
  • Automatització de processos: els enginyers industrials poden desenvolupar i implementar sistemes automatitzats per millorar l'eficiència i la precisió dels processos de producció.
  • Administració de la qualitat: els enginyers industrials poden ajudar les empreses a implementar i mantenir sistemes de gestió de la qualitat per garantir que els productes compleixen amb els estàndards de qualitat requerits.