Bombons Cudié

Consultoria, Indústria Alimentària, Projecte d´instal·lacions, Serveis d´enginyeria

Avui complau compartir amb vosaltres un dels nostres projectes destacats: l'adequació de la planta baixa d'una nau existent per a l'empresa Bombons Cudié, especialitzada en l'elaboració d'exquisits bombons artesans amb base d'ametlla.

A Engind, ens enorgulleix col·laborar amb empreses innovadores i compromeses amb la qualitat, i Bombons Cudié n'és un clar exemple. Quan ens van acostar amb la visió d'optimitzar el seu espai de producció, estàvem emocionats per l'oportunitat d'ajudar-los a assolir el màxim potencial.

El principal desafiament d'aquest projecte era convertir la planta baixa de la nau existent en un entorn de treball eficient i funcional. El nostre equip d'enginyers va analitzar minuciosament les necessitats i els requisits de Bombons Cudié, i vam desenvolupar un enfocament integral per garantir una transformació amb èxit.

En primer lloc, realitzem un estudi detallat de l'espai disponible i treballem en col·laboració estreta amb l'equip de Bombons Cudié per comprendre els seus fluxos de treball i requeriments específics. Amb aquesta informació, vam dissenyar un plànol que optimitzava l'espai, permetent un flux de producció millor i maximitzant la capacitat d'emmagatzematge.

Un dels aspectes clau de l‟adequació va ser la implementació d‟una distribució eficient de les àrees de treball. Establim zones específiques per a cada etapa del procés d'elaboració de bombons, des de la selecció i torrat de les ametlles fins a l'emmotllament i l'empaquetament final. Això va assegurar una seqüència de producció lògica i va reduir el temps de desplaçament, millorant la productivitat en general.

A més, ens assegurem que l'espai comptés amb la infraestructura adequada per a la manipulació i el processament dels ingredients. Implementem sistemes de ventilació i extracció de fums, així com solucions d'il·luminació especialitzada per garantir condicions de treball òptimes i complir els estàndards de qualitat i higiene requerits a la indústria alimentària.

La seguretat també va ser una prioritat en aquest projecte. Incorporem mesures de seguretat addicionals, com ara sistemes d'extinció d'incendis i senyalització clara de rutes d'escapament, per garantir un entorn de treball segur per als empleats de Bombons Cudié.

A Engind, ens enorgulleix el resultat final d'aquest projecte d'adequació de la planta baixa per a Bombons Cudié. Hem aconseguit transformar una nau existent en un espai modern, eficient i segur que permetrà a l'empresa augmentar la seva capacitat de producció i satisfer la demanda creixent dels seus deliciosos bombons artesans.

Ens complau haver estat part d'aquesta història d'èxit, i esperem continuar col·laborant amb empreses com Bombons Cudié per impulsar l'excel·lència a la indústria de l'enginyeria. Si cerques solucions innovadores per als teus projectes, no dubtis en contactar amb Engind! Estarem encantats d'ajudar-te a convertir la teva visió en realitat.

UBICACIÓ

PI Clot de Moja

Olèrdola (Barcelona)

SUPERFÍCIE DE PARCEL·LA

1.140,13 m2

SUPERFÍCIE CONSTRUÏDA

1.098,72 m2

TEMPS DE CONSTRUCCIÓ

Finalitzat