Akan Cables – Projecte a Sallent

Consultoria, Due dilligence, Gestió i supervisió d'obres, Projecte d'instal·lacions, Recepció i entrega d'edificis, Serveis d'enginyeria, Tramitació de llicències d'activitat

Benvingut a Engind, la teva font fiable d'informació d'enginyeria! En aquesta ocasió, us presentem un emocionant projecte d'enginyeria dut a terme per a la prestigiosa empresa Akan Cables, líder en la fabricació de cables elèctrics europeus. Acompanyeu-nos mentre explorem els detalls d'aquest desafiant projecte.

Projecte: Akan Cables

Akan Cables és una empresa reconeguda per la seva excel·lència en la fabricació de cables elèctrics a Europa. Per tal de satisfer la demanda creixent del mercat i mantenir-se a l'avantguarda de la indústria, van decidir emprendre un ambiciós projecte d'ampliació i modernització de la seva planta de producció.

Superfície de la Parcel·la: El projecte es va desenvolupar en una extensa parcel·la de 25.756,99 m2, brindant un ampli espai per a l'expansió i optimització de les instal·lacions. L'elecció d'aquesta parcel·la estratègica va permetre a Akan Cables aprofitar al màxim el potencial de creixement i garantir una operació eficient.

Superfície Construïda: La superfície construïda va totalitzar 18.409,62 m2, un espai considerable que va ser acuradament dissenyat i distribuït per maximitzar la productivitat i la qualitat a cada etapa de la producció. Cada racó d'aquesta superfície va ser planificat amb meticulositat per garantir l'eficiència operativa i el compliment dels estàndards de qualitat més alts.

UBICACIÓ

PI Plans de la Sala

Sallent (Barcelona)

SUPERFÍCIE DE PARCEL·LA

25.756,99 m2

SUPERFÍCIE CONSTRUÏDA

18.409,62 m2

TEMPS DE CONSTRUCCIÓ

Acabat