> Sectors

Projecte bàsic obres/BIM

Constitueix la base sobre la qual es desenvolupa el disseny i la planificació de projectes de construcció, utilitzant avançades eines BIM per a una precisió i eficiència sense precedents. Aquest pas crucial estableix les directrius clares per a la realització del projecte, assegurant que tots els aspectes, des de la distribució espacial fins als requisits tècnics, estiguin perfectament definits i alineats amb les expectatives del client i la normativa vigent.

Serveis al Projecte bàsic obres/BIM

De què ens encarreguem?

9

Desenvolupament de Disseny:

 • Disseny espacial
 • Visualització 3D
  9

  Anàlisi Tècnica:

  • Estudis de viabilitat
  • Anàlisi estructural
  9

  Documentació:

  • Memòries descriptives
  • Especificacions tècniques

  Projecte bàsic obres/BIM i Engind. 

  És un pilar essencial en el desenvolupament de qualsevol construcció, integrant a arquitectes i enginyers en un procés col·laboratiu. Aquest servei se centra a elaborar una representació detallada del projecte, utilitzant tecnologia BIM (Building Information Modeling) per assegurar una planificació exhaustiva i coherent des de les etapes inicials. La metodologia BIM permet una visualització precisa, coordinació entre disciplines i una gestió eficaç de la informació, cosa que és vital per identificar i solucionar possibles incongruències abans de la construcció.

  La col·laboració estreta entre arquitectes i enginyers facilita la integració d'aspectes tècnics i estètics des de l'inici, tot garantint no només la viabilitat estructural sinó també la realització de la visió arquitectònica. Aquest enfocament multidisciplinari es tradueix en projectes més innovadors i sostenibles, optimitzant recursos i reduint temps i costos.

  A més, el Projecte Bàsic Obres/BIM estableix les bases per a l'obtenció de permisos i llicències, elaborant documentació clara i precisa que compleix les normatives vigents. Això accelera el procés d‟aprovació i minimitza els retards relacionats amb la gestió administrativa.

  Finalment, Engind, a través del seu servei Projecte Bàsic Obres/BIM, demostra el seu compromís amb el lliurament de projectes d'alta qualitat, eficients i adaptats a les necessitats de cada client. La implementació de BIM en aquesta fase inicial és clau per a lèxit de la construcció, assegurant resultats excepcionals i la satisfacció del client.

  Enginyeria per a Logística
  Enginyeria per a logística
  Enginyeria per a Logística
  Enginyeria per a logística
  Enginyeria per a logística
  Enginyeria per a Logística

  Construeix amb confiança!

  El nostre servei de Projecte Bàsic Obres/BIM és el fonament del teu projecte.

  Per què comptar amb Engind per al teu Projecte bàsic obres/BIM?

  construction icon 7 gray

  Experiència

  Engind té anys d'experiència en el camp de l'enginyeria industrial, cosa que vol dir que tenen un coneixement profund i una àmplia gamma d'habilitats en aquest àmbit.

  construction icon 5 gray

  Excel·lència tècnica

  Engind s'esforça per mantenir un alt nivell d'excel·lència tècnica en tots els seus projectes, assegurant-se que s'utilitzin les darreres tecnologies i mètodes per assolir els millors resultats.

  construction icon 1 gray

  Satisfacció del client

  Engind té com a objectiu garantir la satisfacció del client, cosa que significa que treballaran amb tu per entendre les teves necessitats i assegurar-se que els teus projectes es completin a temps i dins del pressupost.