Autocam – Ampliació concessionari

Automoció, Consultoria, Due dilligence, Gestió i supervisió d'obres, Projecte d'instal·lacions, Recepció i entrega d'edificis, Serveis d'enginyeria, Tramitació de llicències d'activitat

Ampliar un concessionari a Vilanova i la Geltrú pot ser una tasca emocionant, ja que això pot significar una oportunitat per augmentar la capacitat de vendes i millorar l'experiència del client. A continuació, trobareu alguns consells per ajudar-vos a dur a terme aquest projecte d'ampliació amb èxit:

Per dur a terme aquest projecte, Engind desenvoluparà un pla detallat que va incloure els passos següents, per ampliar el teu concessionari:

  1. Avalua les necessitats d'espai: Abans de començar a planificar qualsevol cosa, és important que determinis quant espai addicional necessites per al teu concessionari. Considera la mida del teu inventari, la quantitat d'empleats que tens i la quantitat de clients que atens. Assegureu-vos que la nova construcció compleixi els requisits legals i de zonificació.
  2. Dissenya el teu espai: Quan sàpigues quant espai necessites, és hora de dissenyar la nova construcció. Treballeu amb un arquitecte o dissenyador d'interiors per crear un pla detallat que s'ajusti a les vostres necessitats i pressupost. Assegureu-vos d'incloure àrees d'exhibició, espai per a taller, oficines i qualsevol altra àrea que necessiteu.
  3. Aconsegueix els permisos necessaris: Abans de començar la construcció, assegureu-vos d'obtenir tots els permisos necessaris de la ciutat, el comtat i qualsevol altra entitat reguladora. Això pot incloure permisos de construcció, permisos de zonificació i permisos dús del sòl.
  4. Contracta un contractista de confiança: Assegureu-vos de contractar un contractista que tingui experiència en la construcció de concessionaris. Revisa el seu historial laboral i demana referències abans de contractar-lo. Assegureu-vos de signar un contracte detallat que especifiqui tots els detalls del projecte, incloent-hi els terminis de construcció, els costos i els requisits del treball.
  5. Mantingues els teus clients informats: Durant la construcció, assegura't de mantenir els teus clients informats sobre el progrés de l'obra i els canvis en la ubicació de la botiga. Utilitza les xarxes socials, butlletins electrònics i qualsevol altre mitjà de comunicació per mantenir els teus clients actualitzats.
  6. Planifica una gran inauguració: Un cop completada la construcció, planifica una gran inauguració per celebrar l'expansió del teu concessionari. Organitza un esdeveniment que atregui els teus clients actuals i potencials, i fes-los saber que estàs a punt per atendre les necessitats de vehicles.

En resum, l´ampliació d´un concessionari a Vilanova i la Geltrú pot ser un gran projecte per millorar la capacitat del teu negoci i oferir una millor experiència de compra als teus clients. Assegureu-vos de planificar amb cura i contractar professionals de confiança per ajudar-vos a dur a terme aquest projecte de manera reeixida.

UBICACIÓ

Ronda Europa

Vilanova i la Geltrú

(Barcelona)

SUPERFÍCIE DE PARCEL·LA

1.500 m2

SUPERFÍCIE CONSTRUÏDA

– m2

TEMPS DE CONSTRUCCIÓ

En procés