VRR – Edifici Plurifamiliar

Consultoria, gestió i supervisió d'obres

Gestió i supervisió d'obra en projecte d'edifici plurifamiliar a Vilafranca del Penedès

En la construcció d'un edifici plurifamiliar, és fonamental comptar amb un equip de professionals capacitats en el disseny i la construcció d'edificis residencials d'alta qualitat. Al nostre projecte ubicat al barri de la Girada, a Vilafranca del Penedès, hem reunit un equip multidisciplinari d'arquitectes, enginyers civils, contractistes i altres especialistes per dur a terme la construcció de 10 habitatges amb altes qualitats als acabats i una zona comunitària amb piscina.

La gestió i la supervisió d'obra és una part fonamental del procés de construcció d'un edifici, i en el nostre projecte, ens assegurem que es dugui a terme de manera eficient i segura. Per això, vam establir un pla detallat de treball i un calendari d'activitats, que ens permet fer un seguiment constant dels avenços i assegurar-nos que es compleixin els terminis previstos. També implementem mesures de seguretat laboral i compliment de normatives i reglamentacions locals, per garantir la seguretat i el benestar de tots els treballadors al lloc de construcció.

A més de la gestió i la supervisió d'obra, oferim serveis de consultoria als nostres clients. Els nostres experts en temes de construcció i disseny d'edificis plurifamiliars poden assessorar en aspectes com l'elecció de materials d'alta qualitat per als acabats i l'optimització dels espais comuns per garantir que els residents puguin gaudir d'un ambient còmode i segur.

Al nostre projecte a Vilafranca del Penedès, tots els habitatges estan encarats al sud, la qual cosa implica una acurada planificació de les mesures necessàries per garantir el confort tèrmic dels residents a l'estiu. Per això, hem incorporat solucions com ara tendals, ombres i sistemes de refrigeració per assegurar que tots els residents puguin gaudir d'un ambient fresc i agradable durant els mesos més calorosos de l'any.

En resum, al nostre projecte d'edifici plurifamiliar a Vilafranca del Penedès, oferim una gestió i supervisió d'obra eficient i segura, així com serveis de consultoria per garantir que els acabats i espais comuns estiguin optimitzats per al confort i la seguretat dels residents. Contacta'ns per a més informació sobre el nostre projecte i els nostres serveis.

http://www.vilafrancaresidencialressort.com

UBICACIÓ

La Girada

Vilafranca del Penedès

(Barcelona)

SUPERFÍCIE DE PARCEL·LA

SUPERFÍCIE CONSTRUÏDA

10 habitatges

TEMPS DE CONSTRUCCIÓ

En construcció