Affinity – Construcció de nau

Consultoria, Logística, Recepció i entrega d´edificis, Serveis d´enginyeria

Projecte de nau en construcció destinada a l'activitat de magatzem de distribució de productes alimentaris per a animals de companyia.

Característiques generals de la nau:

 1. Superfície construïda total: 27.767,00 m².
  • 13.196,17 m² de magatzem automatitzat
  • 7.999,35 m² de magatzem convencional
  • 3.275,46 m² de zona de picking
  • 803,80 m² d'oficines i bloc social del complex distribuït a PB+2
  • 2.336,75 m² de magatzem en mezzanine en planta segona
  • 27.218,03 m² de superfície útil
 2. Estructura i façana: La nau està construïda amb una estructura i façana prefabricades, semblants a altres projectes realitzats anteriorment. Això permet una construcció més ràpida i eficient així com una millor adaptació a les necessitats específiques del projecte.
 3. Magatzem automatitzat: Una de les característiques més destacades d'aquesta nau és la seva àrea de magatzem automatitzat, que ocupa 13.196,17 m². Aquest sistema permet emmagatzemar productes alimentaris per a animals de companyia de manera més eficient i controlada, optimitzant lespai i reduint la necessitat de personal per a la gestió del magatzem.
 4. Alçada útil mínima: La nau té una alçada útil mínima sota jàssera de 14,10 m, que permet l'emmagatzematge a 13 m d'alçada. Aquesta alçada facilita l'aprofitament de l'espai vertical i permet emmagatzemar una gran quantitat de productes a un espai relativament reduït.
 5. Zones complementàries: A més dels espais de magatzem i picking, la nau inclou àrees destinades a oficines i un bloc social distribuït en planta baixa més dos pisos (PB+2). Això permet integrar les diferents àrees de treball facilitant la comunicació entre els empleats i optimitzant la logística interna de l'empresa.

En resum, aquesta nau en construcció està dissenyada per optimitzar l'emmagatzematge i la distribució de productes alimentaris per a animals de companyia, combinant àrees automatitzades amb espais convencionals i zones complementàries per oficines i altres activitats.

UBICACIÓ

La Bisbal del Penedès

Les Planes Baixes

SUPERFÍCIE DE PARCEL·LA

27.767,00 m²

SUPERFÍCIE CONSTRUÏDA

27.218,03 m²

TEMPS DE CONSTRUCCIÓ

18 MESOS