ALB SYSTEMS – Ampliació de nau

Projecte d'instal·lacions, Serveis d'enginyeria, Tramitació de llicències d'activitat

Engind presenta un projecte d'ampliació per a la nau productiva d'ALB SYSTEMS, dedicada al disseny i la producció de Sistemes de Climatització Radiant i Equips hidràulics premuntats per a la distribució i comptabilització de l'energia. L'ampliació constarà de dos cossos adossats a l'edifici existent, cosa que permetrà sumar una superfície construïda de 4.310 m² en dues fases.

El primer cos adossat s'ubicarà a la façana est i es destinarà per a l'emmagatzematge de matèries primeres i productes acabats a la planta baixa. L'alçada útil d'emmagatzematge serà de 13,00 m.

A la façana sud s'adossarà un edifici administratiu de PB+1. L'edifici es distribuirà al voltant d'un vestíbul a doble alçada i es destinarà a oficines generals, showroom i sales de reunions.

La superfície construïda total de totes dues fases serà de 6.887,44 m², i la superfície útil serà de 6.180 m². S'espera que aquesta ampliació millori la capacitat de producció de l'empresa i ofereixi un espai més còmode i eficient per al personal administratiu i de producció.

UBICACIÓ

La Bisbal del Penedès

PI Les Planes Baixes

SUPERFÍCIE DE PARCEL·LA

6.887,44 m²

SUPERFÍCIE CONSTRUÏDA

4.310 m²

TEMPS DE CONSTRUCCIÓ

18 MESOS