CENTRE LOGÍSTIC PROLOGIS PARK PENEDÈS

Logística, Serveis d´enginyeria

Així és, Prologis Park Penedès és un centre logístic que consta d'una nau magatzem logístic amb una alçada lliure de 11 metres, mòduls d'oficines en tres plantes, mòduls de sales de càrrega de bateries i un primer accés de clients que es pot obtenir a cinc mesos. La parcel·la on es troba té una superfície de 126.000 metres quadrats, mentre que la superfície construïda de l'edifici és de 79.137 metres quadrats.

Sobre el projecte de Prologis Park Penedès:

La qualificació BREEAM GOOD és un reconeixement a la sostenibilitat i l'eficiència energètica de l'edifici, cosa que significa que s'han implementat mesures per reduir-ne l'impacte ambiental i el consum de recursos. L'ús d'energia renovable i la reducció del consum d'energia, aigua i emissions de CO2 són alguns dels criteris avaluats a la qualificació BREEAM.

La metodologia BIM permet una millor coordinació entre els diferents agents involucrats en el projecte, cosa que pot ajudar a reduir els temps d'execució i els costos del projecte. També s'encarrega del control i la gestió de manteniment per assegurar que l'edifici funcioni correctament al llarg del temps. En general, l'objectiu del centre logístic Prologis Park Penedès és ser un edifici sostenible i eficient que compleixi les necessitats dels usuaris.

UBICACIÓ

La Bisbal del Penedès

SUPERFÍCIE DE PARCEL·LA

126.000 m2

SUPERFÍCIE CONSTRUÏDA

79.137 m2

TEMPS DE CONSTRUCCIÓ

5 MESOS