Mas Alba – Polígon industrial

Consultoria, Due dilligence, Gestió i supervisió d'obres, Projecte d'instal·lacions, Recepció i entrega d'edificis, Serveis d'enginyeria, Tramitació de llicències d'activitat

Engind porta el projecte de Mas Alba, polígon industrial dedicat al comerç. La parcel·la té una superfície de 1500 m2 on està prevista la construcció de 41 naus industrials agrupades. Cadascuna de 300m2: 200 m2 a planta baixa i 100 m2 a primera planta. Algunes tenen terrasses i totes tenen vista sobre el mar.

Engind és responsable tant de la urbanització del sòl del polígon com de la construcció de les 41 naus industrials.

Aquí hi ha un desglossament dels serveis que Engind proporcionarà en aquest projecte:

  1. Projecte d'enginyeria: això implica la planificació i el disseny dels aspectes tècnics de la construcció, com l'estructura dels edificis, els sistemes de drenatge, la pavimentació, etc.
  2. Projecte d'instal·lacions: aquí es planifiquen i es dissenyen les instal·lacions de serveis necessàries per a les naus, com ara l'electricitat, l'aigua, el gas, etc.
  3. Tramitació de llicències: Engind s'encarregarà de gestionar i obtenir totes les llicències i els permisos necessaris per a la construcció del projecte.
  4. Gestió i supervisió d'obres: Engind dirigirà i supervisarà el progrés de les obres, assegurant-se que es compleixin els terminis i especificacions de qualitat.
  5. Consultoria: proporcionaran assessorament expert en qualsevol assumpte relacionat amb el projecte, des de la planificació fins a la finalització.
  6. Recepció i entrega d'edificis: un cop les naus estiguin construïdes, Engind s'encarregarà de la recepció i el lliurament dels edificis als propietaris.
  7. Due diligence: això implica una avaluació exhaustiva i detallada de tots els aspectes del projecte per assegurar-se que es compleixin els requisits legals i reguladors.

Aquest projecte podria ser interessant per a aquells que busquen invertir en una propietat industrial a Sitges, especialment si estan interessats en una ubicació amb vistes al mar.

UBICACIÓ

P. I Mas Alba

Sitges (Barcelona)

SUPERFÍCIE DE PARCEL·LA

1500 m2

SUPERFÍCIE CONSTRUÏDA

300 m2 x Nau

TEMPS DE CONSTRUCCIÓ

En procés