Mirastar Constantí – Nau Logística

Consultoria, Gestió i supervisió d'obres, Logística, Tramitació de llicències d'activitat

Benvingut/da a Engind, la vostra solució integral en enginyeria. A Engind ens enorgulleix oferir serveis d'enginyeria d'alta qualitat, des de la consultoria fins a la gestió i supervisió d'obres. Som especialistes en una àmplia gamma de projectes, incloent la construcció de naus logístiques. En aquest cas per a la promotora industrial Mirastar.

Un dels nostres projectes més recents ha estat per a la promotora Mirastar, a la construcció d'una nau logística a Constantí, Tarragona. En aquest projecte, Engind ha estat responsable de la tramitació de llicències, específicament del moviment de terres. Els nostres experts han treballat en estreta col·laboració amb les autoritats locals per garantir que tots els permisos i les regulacions es compleixin correctament.

Però això no és tot allò que hem fet en aquest projecte. A més de la tramitació de llicències, Engind ha proporcionat serveis de consultoria a Mirastar per ajudar-los a prendre les millors decisions en termes de disseny, construcció i materials. També hem supervisat l'obra per garantir que els terminis es compleixin i que la qualitat del treball sigui òptima.

A Engind, entenem que cada projecte és únic i requereix solucions a mida. És per això que treballem estretament amb els nostres clients per comprendre les vostres necessitats i oferir solucions adaptades a elles. Si cerqueu una empresa d'enginyeria fiable i experimentada per al seu proper projecte, no busqui més enllà de Engind. Contacti'ns avui mateix per obtenir més informació sobre els nostres serveis i com podem ajudar-lo a assolir els objectius d'enginyeria.

UBICACIÓ

Constantí

Tarragona

TEMPS DE CONSTRUCCIÓ

En construcció