> Sectors

Enginyeria per a Restauració

Engind es posiciona com la millor enginyeria per a restauració, ens especialitzem a assessorar la construcció i remodelació de locals comercials, incloent restaurants, i oferim una àmplia gamma de serveis per ajudar les empreses a crear el restaurant dels seus somnis.

Serveis al sector de Restauració

De què ens encarreguem?

9

Disseny i planificació de la construcció:

 • Inspeccions inicials
 • Nova instal·lació
 • Ampliació d'instal·lació
 • Reforma d'instal·lació
9

Legalització d'una instal·lació existent

9

Gestió de projectes:

 • Tramitació de permisos i llicències d'obra 
 • Assessoria per a seguretat i prevenció de riscos
9

Disseny i Construcció:

 • Disseny i instal·lació de sistemes elèctrics
 • Climatització i ventilació
 • Sistema de refrigeració i conservació
 • Acústica i aïllament
 • Eficiència energètica i sostenibilitat
 • Supervisió d'obra

Engind i l'Enginyeria per a restauració…

La construcció o remodelació d'un restaurant pot ser un projecte emocionant, però també pot ser un desafiament si no es compta amb lexperiència i els coneixements necessaris per dur-ho a terme. 

A Engind ens especialitzem en l'assessoria per a construcció de locals comercials, incloent restaurants, i oferim una àmplia gamma de serveis per ajudar les empreses a obrir el restaurant dels seus somnis fent els plànols per explicar a l'Ajuntament i altres organismes com serà l'activitat.

Els nostres experts treballen al disseny i adequació despais, per a la instal·lació de sistemes de climatització i ventilació, la il·luminació, l'acústica i la implementació de solucions d'energia renovable tot compliment amb les normatives i estàndards de construcció, seguretat i medi ambient, garantint que el teu establiment estigui sempre a la avantguarda en termes de qualitat i sostenibilitat ia més també ens encarreguem de l'obtenció de llicències i permisos obra.

El nostre compromís amb la qualitat, eficiència i sostenibilitat assegura que cada projecte s'adapti perfectament a les teves necessitats i objectius.

Enginyeria per a restauració
enginyeria per a restauració
enginyeria per a restauració
enginyeria per a restauració
enginyeria per a restauració
enginyeria per a restauració

Per què comptar amb Engind per al teu projecte de Restauració?

construction icon 7 gray

Experiència

Engind té anys d'experiència en el camp de l'enginyeria industrial, cosa que vol dir que tenen un coneixement profund i una àmplia gamma d'habilitats en aquest àmbit.

construction icon 5 gray

Excel·lència tècnica

Engind s'esforça per mantenir un alt nivell d'excel·lència tècnica en tots els seus projectes, assegurant-se que s'utilitzin les darreres tecnologies i mètodes per assolir els millors resultats.

construction icon 1 gray

Satisfacció del client

Engind té com a objectiu garantir la satisfacció del client, cosa que significa que treballaran amb tu per entendre les teves necessitats i assegurar-se que els teus projectes es completin a temps i dins del pressupost.

Alguns projectes de restauració realitzats

Sense resultats

No s'ha pogut trobar la pàgina que has sol·licitat. Proveu d'afinar la cerca o utilitzeu la navegació de dalt per localitzar la publicació.