> Serveis d'Enginyeria Industrial

Consultoria d'Enginyeria

Com a consultoria d'enginyeria, els nostres serveis s'enfoquen a oferir assessorament i solucions tècniques als nostres clients en diferents àrees de l'enginyeria, com ara la construcció, el disseny, la planificació i la gestió de projectes.

Serveis de consultoria

Consultoria de disseny

Entre els nostres serveis, oferim consultoria de disseny, ajudant els nostres clients a desenvolupar i optimitzar els seus dissenys i projectes, així com assessorament en la selecció i aplicació de materials, equips i tecnologies.

Gestió de projectes

Oferim serveis de gestió de projectes, donant suport als nostres clients en la planificació, execució i control dels seus projectes, assegurant l'eficiència, la qualitat i el compliment dels terminis i pressuposts establerts.

Assessorament legal

Brindem serveis d'assessorament en enginyeria legal, ajudant els nostres clients a entendre i aplicar les regulacions i normatives aplicables al seu sector ia resoldre disputes tècniques i legals.

Enginyeria de layout

Oferim serveis de disseny i panificació de projectes d'obres enfocats a optimitzar l'ús de l'espai i el compliment de les normatives ambientals. La nostra experiència i coneixements tècnics a l'àrea del layout ens permet dur a terme el disseny i la planificació dels elements estructurals i funcionals d'un projecte, amb l'objectiu d'optimitzar-ne l'ús i maximitzar l'eficiència.

Per què comptar amb Engind per a consultoria d'enginyeria?

construction icon 7 gray

Experiència

Engind té anys d'experiència en el camp de l'enginyeria industrial, cosa que vol dir que tenen un coneixement profund i una àmplia gamma d'habilitats en aquest àmbit.

construction icon 5 gray

Excel·lència tècnica

Engind s'esforça per mantenir un alt nivell d'excel·lència tècnica en tots els seus projectes, assegurant-se que s'utilitzin les darreres tecnologies i mètodes per assolir els millors resultats.

construction icon 1 gray

Satisfacció del client

Engind té com a objectiu garantir la satisfacció del client, cosa que significa que treballaran amb tu per entendre les teves necessitats i assegurar-se que els teus projectes es completin a temps i dins del pressupost.

Altres serveis de Engind relacionats amb Enginyeria

projectes d'enginyeria

Projectes d'enginyeria

Amb un equip d'enginyers de primera i una llarga trajectòria al sector, som capaços de dur a terme els teus projectes amb qualitat, rapidesa i eficiència en costos.

projectes d'instal·lacions mep en bim

Projectes d'instal·lacions

Descobreix el poder de planificació i gestió d'Engind i la nostra experiència en MEP (Mecànica, Electricitat i Plomeria)  i BIM (Building Information Modeling).

tramitació de llicències d'activitat

Tramitació de Llicències

Ens encarreguem de gestionar i obtenir tots els permisos i autoritzacions necessàries per dur a terme una activitat específica en un immoble o local.