Telèfon

+34 938 923 802

> Assessorament de construcció de naus industrials

Especialistes en assessorament de construcció de naus industrials

Engind especialitzada en gestió integral de naus industrials, ofereix serveis d'assessorament, abans del procés de construcció de naus industrials, durant i després.

Passos del procés

Alguns aspectes clau del servei de Gestió integral de naus industrials de Engind inclouen:

Gestió integral de naus industrials

Engind realitza un estudi preliminar del projecte per identificar totes les llicències, permisos i autoritzacions necessàries per a lactivitat proposada. Això inclou la revisió de regulacions locals, estatals i nacionals, així com la normativa específica aplicable a lactivitat en qüestió.

Elaboració de documentació tècnica

L´empresa s´encarrega de preparar i presentar tota la documentació tècnica requerida per obtenir les llicències d´activitat. Això pot incloure plànols, estudis dimpacte ambiental, informes de seguretat i salut, avaluacions de risc, entre altres.

Coordinació amb organismes públics

Engind manté una comunicació fluida amb les autoritats competents, facilitant la presentació de la documentació i garantint que es compleixin els terminis establerts. A més, l'empresa s'encarrega de gestionar les possibles inspeccions i les visites tècniques que puguin ser necessàries.

Seguiment de tràmits

Engind fa un seguiment constant de l'estat de les sol·licituds de llicències i permisos, assegurant-se que s'avanci en el procés i es compleixin els terminis establerts. En cas de requerir-se informació addicional o modificacions a la documentació, l'empresa s'encarrega de realitzar els ajustaments necessaris.

Obtenció de llicències i permisos

Un cop aprovada la documentació, Engind s'encarrega d'obtenir les llicències i els permisos corresponents, assegurant-se que estiguin degudament formalitzats i registrats.

Assessorament legal i tècnic

Durant tot el procés, Engind ofereix assessorament legal i tècnic al client, resolent dubtes, aclarint consultes i proporcionant informació actualitzada sobre l'estat dels tràmits.

Els nostres clients ens pregunten

Quins serveis d'assessorament de construcció per a naus industrials ofereix Engind?

Oferim una àmplia gamma de serveis d'assessorament de construcció per a naus industrials. El nostre equip d'experts us ajudarà en totes les etapes del procés de construcció, des de la planificació i el disseny fins a la supervisió i la gestió del projecte. També brindem assessorament tècnic i recomanacions personalitzades per garantir que la teva nau industrial compleixi les teves necessitats específiques.

Com puc obtenir un pressupost pel meu projecte?

Per obtenir un pressupost personalitzat, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través del nostre formulari en línia o trucar-nos directament. En necessitarem alguns detalls bàsics sobre el teu projecte, com la mida estimada de la nau, la ubicació i els requisits especials. Amb aquesta informació, et podrem proporcionar un pressupost detallat i competitiu.

Quant de temps porta construir una nau industrial?

El temps de construcció d'una nau industrial pot variar segons diversos factors, com la mida del projecte, la complexitat del disseny i les condicions del lloc. En general, el procés de construcció pot trigar des de diversos mesos fins a més d'un any. El nostre equip us proporcionarà un cronograma detallat i us mantindrà informat sobre el progrés del vostre projecte en tot moment.

Quin tipus de materials fan servir en la construcció de naus industrials?

Utilitzem materials d´alta qualitat i duradors en la construcció de naus industrials. Treballem amb proveïdors de confiança que ofereixen una àmplia gamma d'opcions, incloent acer estructural, formigó armat i sistemes de panells metàl·lics. Seleccionarem els materials més adequats per al teu projecte, tenint en compte les teves necessitats i requisits específics.

Ofereix Engind serveis de manteniment i reparació després de la construcció duna nau industrial?

Sí, també oferim serveis de manteniment i reparació per a naus industrials existents. El nostre equip de professionals us pot ajudar amb tasques de manteniment programades, reparacions d'emergència, renovacions i millores. Estem compromesos a brindar un suport integral als nostres clients fins i tot després de la finalització del projecte.

Per què comptar amb Engind per a l'assessorament de construcció de naus industrials?

construction icon 7 gray

Experiència

Engind té anys d'experiència en el camp de l'enginyeria industrial, cosa que vol dir que tenen un coneixement profund i una àmplia gamma d'habilitats en aquest àmbit.

construction icon 5 gray

Excel·lència tècnica

Engind s'esforça per mantenir un alt nivell d'excel·lència tècnica en tots els seus projectes, assegurant-se que s'utilitzin les darreres tecnologies i mètodes per assolir els millors resultats.

construction icon 1 gray

Satisfacció del client

Engind té com a objectiu garantir la satisfacció del client, cosa que significa que treballaran amb tu per entendre les teves necessitats i assegurar-se que els teus projectes es completin a temps i dins del pressupost.

Altres serveis de Engind relacionats amb la Gestió de Naus Industrials

Serveis denginyeria

Gestió i supervisió d'obres

Assegurar que les construccions es realitzin de manera eficient, conforme als estàndards de qualitat i dins dels terminis i pressupostos establerts.

consultoria d'enginyeria

Consultoria

Amb el nostre servei de consultoria d´enginyeria estaràs assessorat des del minut u en tots els aspectes del teu projecte i comptaràs amb un suport premium.

recepció i entrega d'edificis

Recepció i entrega dedificis

Garantir que els projectes de construcció es completin de manera efectiva i es lliurin als nostres clients en condicions òptimes.