Telèfon

+34 938 923 802

Recepció i entrega dedificis

Com a empresa especialitzada a la recepció i entrega d'edificis, el nostre objectiu és garantir que els projectes de construcció es completin de manera efectiva i es lliurin als nostres clients en condicions òptimes.

Etapes

QUÈ ENS DISTINGUI

9

Solucionem els problemes dels nostres clients i els fem els nostres.

9

Som tots un equip i sempre volem millorar i optimitzar.

9

Som tecnològics tant en la gestió, els processos com en les noves tecnologies aplicades a l'enginyeria construcció.

Per aconseguir el objectiu de la recepció i entrega d'edificis objectiu, brindem una varietat de serveis especialitzats, incloent-hi la coordinació i supervisió dels treballs de construcció, la realització d'inspeccions i proves de qualitat, la gestió de les garanties i reparacions, i el lliurament final de l'edifici als nostres clients.

Construcció

A la etapa de construcció, treballem en estreta col·laboració amb l'equip de construcció per garantir que se segueixin les especificacions i els plànols del projecte, es compleixin els terminis establerts i es mantingui un alt nivell de qualitat en tots els aspectes de la construcció.

Inspecció

Un cop finalitzada la construcció, realitzem una inspecció exhaustiva de l'edifici per verificar que s'hagi complert amb els estàndards de qualitat i seguretat aplicables, i coordinem les reparacions necessàries abans del lliurament final de l'edifici als nostres clients.

Assessorament

A més, com a part del nostre servei de recepció i entrega d'edificis, també oferim assessorament tècnic i legal als nostres clients, assegurant-nos que comprenguin tots els aspectes del procés de lliurament i els requisits legals aplicables.

serveis enginyeria
serveis enginyeria
serveis enginyeria
serveis enginyeria
serveis enginyeria

Per què comptar amb Engind per a la recepció i el lliurament d'edificis?

construction icon 7 gray

Experiència

Engind té anys d'experiència en el camp de l'enginyeria industrial, cosa que vol dir que tenen un coneixement profund i una àmplia gamma d'habilitats en aquest àmbit.

construction icon 5 gray

Excel·lència tècnica

Engind s'esforça per mantenir un alt nivell d'excel·lència tècnica en tots els seus projectes, assegurant-se que s'utilitzin les darreres tecnologies i mètodes per assolir els millors resultats.

construction icon 1 gray

Satisfacció del client

Engind té com a objectiu garantir la satisfacció del client, cosa que significa que treballaran amb tu per entendre les teves necessitats i assegurar-se que els teus projectes es completin a temps i dins del pressupost.

Altres serveis de Engind relacionats amb Enginyeria

projectes d'enginyeria

Projectes d'enginyeria

Amb un equip d'enginyers de primera i una llarga trajectòria al sector, som capaços de dur a terme els teus projectes amb qualitat, rapidesa i eficiència en costos.

projectes d'instal·lacions mep en bim

Projectes d'instal·lacions

Descobreix el poder de planificació i gestió d'Engind i la nostra experiència en MEP (Mecànica, Electricitat i Plomeria)  i BIM (Building Information Modeling).

tramitació de llicències d'activitat

Tramitació de Llicències

Ens encarreguem de gestionar i obtenir tots els permisos i autoritzacions necessàries per dur a terme una activitat específica en un immoble o local.