> Serveis d'Enginyeria Industrial

Certificado Obra Nueva Edificaciones

Engind se complace en presentar su servicio de Certificado de Obra Nueva Edificaciones, una oferta integral destinada a respaldar a los propietarios y desarrolladores en el proceso de obtener la certificación oficial de sus nuevas construcciones.

Tipus de Certificado Obra Nueva Edificaciones

Que ens encarreguem

9

Inspección y Evaluación de Edificaciones:

  • Evaluación técnica de la construcción.
  • Inspección de la calidad de los materiales utilizados.
  • Verificación del cumplimiento de normativas de construcción.
9

Elaboración de Documentación Técnica

9

Trámites Administrativos:

  • Gestión de la documentación necesaria ante las autoridades competentes.
  • Presentación de la solicitud del certificado de obra nueva.
  • Coordinación con entidades públicas para obtener los permisos requeridos.
9

Asesoramiento y Consultoría Técnica

El servei de Certificado de Obra Nueva Edificaciones de Engind representa un compromiso con la excelencia y la legalidad en el ámbito de la construcción. Nuestro equipo de arquitectos e ingenieros altamente capacitados se dedica a proporcionar una asesoría integral y precisa para aquellos que buscan obtener la certificación oficial de sus nuevas edificaciones.

Enfocados en la calidad y la precisión, trabajamos en estrecha colaboración con nuestros clientes para garantizar que cada proyecto cumpla con los estándares normativos y técnicos establecidos por las autoridades competentes. Desde la planificación inicial hasta la entrega final, nos comprometemos a guiar a nuestros clientes a través de todo el proceso de obtención del certificado de obra nueva.

Nuestra experiencia y conocimiento profundo nos permiten identificar y resolver eficientemente cualquier desafío técnico o normativo que pueda surgir durante el proceso. Ya sea en la elaboración de la documentación necesaria o en la coordinación con las autoridades pertinentes, nos esforzamos por garantizar que cada paso se realice de manera precisa y oportuna.

Finalmente, nuestro objetivo es brindar a nuestros clientes la tranquilidad y la confianza de que su proyecto cumplirá con todos los requisitos legales y técnicos para obtener el certificado de obra nueva, allanando el camino hacia el éxito y la legalidad en sus nuevas construcciones.

Construcció d'infraestructures

Ens encarreguem de supervisar i controlar tota mena de construccions. El nostre objectiu és garantir que els projectes es desenvolupin segons els estàndards de qualitat, seguretat i eficiència establerts.

Desenvolupament de projectes residencials i comercials

Treballem en estreta col·laboració amb promotors immobiliaris i constructors per supervisar el desenvolupament de projectes residencials i comercials.

El nostre equip s'assegura que es compleixin tots els requisits legals i tècnics, i que els projectes es lliurin dins dels terminis i els pressupostos establerts.

Energies renovables

Al camp de les energies renovables, proporcionem serveis de project monitoring per a projectes d'energia solar, eòlica, hidroelèctrica i biomassa. Supervisem la construcció de plantes d'energia renovable, assegurant-nos que es compleixin els estàndards d'eficiència i de sostenibilitat.

Projectes industrials

Treballem amb empreses del sector industrial per supervisar la construcció de plantes de producció, fàbriques, centres logístics i altres projectes industrials. El nostre enfocament se centra a garantir l'eficiència dels processos, la seguretat laboral i el compliment de les normatives ambientals.

Projectes d'infraestructures públiques

Col·laborem amb entitats públiques per supervisar la construcció de projectes d'infraestructures com ara hospitals, escoles, instal·lacions esportives i centres comunitaris.

El nostre objectiu és assegurar que aquests projectes compleixin els requisits i necessitats de la comunitat, garantint alhora la qualitat i la sostenibilitat.

project monitoring
project monitoring
project monitoring
project monitoring
project monitoring

¿Porqué contar con Engind para el Certificado Obra Nueva Edificaciones?

construction icon 7 gray

Experiència

Engind té anys d'experiència en el camp de l'enginyeria industrial, cosa que vol dir que tenen un coneixement profund i una àmplia gamma d'habilitats en aquest àmbit.

construction icon 5 gray

Excel·lència tècnica

Engind s'esforça per mantenir un alt nivell d'excel·lència tècnica en tots els seus projectes, assegurant-se que s'utilitzin les darreres tecnologies i mètodes per assolir els millors resultats.

construction icon 1 gray

Satisfacció del client

Engind té com a objectiu garantir la satisfacció del client, cosa que significa que treballaran amb tu per entendre les teves necessitats i assegurar-se que els teus projectes es completin a temps i dins del pressupost.

Amb Engind tindràs accés a…

Engind és una empresa líder en solucions de MEP BIM, dedicada a proporcionar serveis innovadors i d'alta qualitat en disseny, coordinació i gestió de projectes. El nostre equip d'experts en enginyeria està preparat per abordar els teus desafiaments, garantint la màxima eficiència i un retorn d'inversió inigualable.

Els nostres enginyers especialitzats en MEP BIM treballen amb la tecnologia més avançada per dissenyar sistemes eficients i sostenibles, optimitzant l'ús de recursos i reduint costos.

Engind s'encarrega de la coordinació entre els diferents equips i disciplines, assegurant una comunicació fluida i la resolució de conflictes abans de la construcció.

El nostre enfocament a BIM ens permet monitoritzar i controlar cada aspecte del teu projecte, des de l'etapa de disseny fins a la finalització, reduint els riscos i garantint el lliurament a temps i dins del pressupost.