> Serveis d'Enginyeria Industrial

Certificat Obra Nova Edificacions

Engind es complau a presentar el vostre servei de Certificat d'Obra Nova Edificacions, una oferta integral destinada a donar suport als propietaris i desenvolupadors en el procés dobtenir la certificació oficial de les seves noves construccions.

Tipus de Certificat Obra Nova Edificacions

Que ens encarreguem

9

Inspecció i Avaluació d'Edificacions:

  • Avaluació tècnica de la construcció.
  • Inspecció de la qualitat dels materials utilitzats.
  • Verificació del compliment de normatives de construcció.
9

Elaboració de Documentació Tècnica

9

Tràmits Administratius:

  • Gestió de la documentació necessària davant de les autoritats competents.
  • Presentació de la sol·licitud del certificat dobra nova.
  • Coordinació amb entitats públiques per obtenir els permisos requerits.
9

Assessorament i Consultoria Tècnica

El servei de Certificat d'Obra Nova Edificacions de Engind representa un compromís amb l'excel·lència i la legalitat a l'àmbit de la construcció. El nostre equip d'arquitectes i enginyers altament capacitats es dedica a proporcionar una assessoria integral i precisa per a aquells que busquen obtenir la certificació oficial de les noves edificacions.

Enfocats en la qualitat i la precisió, treballem en estreta col·laboració amb els nostres clients per garantir que cada projecte compleixi els estàndards normatius i tècnics establerts per les autoritats competents. Des de la planificació inicial fins al lliurament final, ens comprometem a guiar els nostres clients a través de tot el procés d´obtenció del certificat d´obra nova.

La nostra experiència i coneixement profund ens permeten identificar i resoldre eficientment qualsevol desafiament tècnic o normatiu que pugui sorgir durant el procés. Ja sigui en l'elaboració de la documentació necessària o en la coordinació amb les autoritats pertinents, ens esforcem per garantir que cada pas es faci de manera precisa i oportuna.

Finalment, el nostre objectiu és brindar als nostres clients la tranquil·litat i la confiança que el seu projecte complirà amb tots els requisits legals i tècnics per obtenir el certificat d'obra nova, aplanant el camí cap a l'èxit i la legalitat a les seves noves construccions.

Construcció d'infraestructures

Ens encarreguem de supervisar i controlar tota mena de construccions. El nostre objectiu és garantir que els projectes es desenvolupin segons els estàndards de qualitat, seguretat i eficiència establerts.

Desenvolupament de projectes residencials i comercials

Treballem en estreta col·laboració amb promotors immobiliaris i constructors per supervisar el desenvolupament de projectes residencials i comercials.

El nostre equip s'assegura que es compleixin tots els requisits legals i tècnics, i que els projectes es lliurin dins dels terminis i els pressupostos establerts.

Energies renovables

Al camp de les energies renovables, proporcionem serveis de project monitoring per a projectes d'energia solar, eòlica, hidroelèctrica i biomassa. Supervisem la construcció de plantes d'energia renovable, assegurant-nos que es compleixin els estàndards d'eficiència i de sostenibilitat.

Projectes industrials

Treballem amb empreses del sector industrial per supervisar la construcció de plantes de producció, fàbriques, centres logístics i altres projectes industrials. El nostre enfocament se centra a garantir l'eficiència dels processos, la seguretat laboral i el compliment de les normatives ambientals.

Projectes d'infraestructures públiques

Col·laborem amb entitats públiques per supervisar la construcció de projectes d'infraestructures com ara hospitals, escoles, instal·lacions esportives i centres comunitaris.

El nostre objectiu és assegurar que aquests projectes compleixin els requisits i necessitats de la comunitat, garantint alhora la qualitat i la sostenibilitat.

project monitoring
project monitoring
project monitoring
project monitoring
project monitoring

Perquè comptar amb Engind per al Certificat Obra Nova Edificacions?

construction icon 7 gray

Experiència

Engind té anys d'experiència en el camp de l'enginyeria industrial, cosa que vol dir que tenen un coneixement profund i una àmplia gamma d'habilitats en aquest àmbit.

construction icon 5 gray

Excel·lència tècnica

Engind s'esforça per mantenir un alt nivell d'excel·lència tècnica en tots els seus projectes, assegurant-se que s'utilitzin les darreres tecnologies i mètodes per assolir els millors resultats.

construction icon 1 gray

Satisfacció del client

Engind té com a objectiu garantir la satisfacció del client, cosa que significa que treballaran amb tu per entendre les teves necessitats i assegurar-se que els teus projectes es completin a temps i dins del pressupost.

Amb Engind tindràs accés a…

Engind és una empresa líder en solucions de MEP BIM, dedicada a proporcionar serveis innovadors i d'alta qualitat en disseny, coordinació i gestió de projectes. El nostre equip d'experts en enginyeria està preparat per abordar els teus desafiaments, garantint la màxima eficiència i un retorn d'inversió inigualable.

Els nostres enginyers especialitzats en MEP BIM treballen amb la tecnologia més avançada per dissenyar sistemes eficients i sostenibles, optimitzant l'ús de recursos i reduint costos.

Engind s'encarrega de la coordinació entre els diferents equips i disciplines, assegurant una comunicació fluida i la resolució de conflictes abans de la construcció.

El nostre enfocament a BIM ens permet monitoritzar i controlar cada aspecte del teu projecte, des de l'etapa de disseny fins a la finalització, reduint els riscos i garantint el lliurament a temps i dins del pressupost.