> Serveis d'Enginyeria Industrial

Controls inicials i diaris

La nostra dedicació als controls inicials i diaris reflecteix el nostre compromís amb la qualitat i la seguretat. A Engind, oferim a les empreses les eines necessàries per supervisar i mantenir la integritat dels seus processos des del principi fins al final.

Tipus de Controls inicials i diaris

Que ens encarreguem

9

Inspeccions de seguretat i compliment normatiu

9

Auditories de qualitat i medi ambient:

  • Auditories de qualitat ISO.
  • Avaluació de limpacte ambiental.
  • Certificacions de gestió ambiental.
9

Manteniment preventiu i correctiu

9

Monitorització i control de processos

Els controls inicials i diaris oferts per Engind representen un pilar fonamental en la gestió integral de projectes. Des de l'inici, els nostres experts enginyers i arquitectes se submergeixen a cada detall, assegurant que tots els aspectes del projecte compleixin amb els estàndards de qualitat i seguretat necessaris. Aquest enfocament proactiu ens permet identificar possibles desafiaments i riscos des de les primeres etapes, cosa que alhora facilita la implementació de solucions eficients i efectives.

Durant el desenvolupament del projecte, duem a terme inspeccions i controls regulars per garantir que es mantingui la integritat dels processos i que es compleixin els terminis establerts. El nostre equip utilitza eines avançades i metodologies necessàries per avaluar el progrés del projecte en temps real, identificant qualsevol desviació o discrepància que pugui sorgir.

Un dels aspectes clau dels nostres serveis de controls inicials i diaris és latenció meticulosa als detalls. Cada component, des de la planificació inicial fins a l'execució i el lliurament final, se sotmet a una avaluació exhaustiva per garantir que compleixi els requisits tècnics i normatius. A més, treballem en estreta col·laboració amb els nostres clients per assegurar-nos que les vostres expectatives i necessitats siguin ateses en tot moment.

En última instància, el nostre objectiu és proporcionar a les empreses la tranquil·litat de saber que el vostre projecte està en bones mans. Amb Engind no només obtenen un equip d'experts en enginyeria i arquitectura, sinó també un soci estratègic compromès amb el seu èxit al llarg de tot el procés.

Construcció d'infraestructures

Ens encarreguem de supervisar i controlar tota mena de construccions. El nostre objectiu és garantir que els projectes es desenvolupin segons els estàndards de qualitat, seguretat i eficiència establerts.

Desenvolupament de projectes residencials i comercials

Treballem en estreta col·laboració amb promotors immobiliaris i constructors per supervisar el desenvolupament de projectes residencials i comercials.

El nostre equip s'assegura que es compleixin tots els requisits legals i tècnics, i que els projectes es lliurin dins dels terminis i els pressupostos establerts.

Energies renovables

Al camp de les energies renovables, proporcionem serveis de project monitoring per a projectes d'energia solar, eòlica, hidroelèctrica i biomassa. Supervisem la construcció de plantes d'energia renovable, assegurant-nos que es compleixin els estàndards d'eficiència i de sostenibilitat.

Projectes industrials

Treballem amb empreses del sector industrial per supervisar la construcció de plantes de producció, fàbriques, centres logístics i altres projectes industrials. El nostre enfocament se centra a garantir l'eficiència dels processos, la seguretat laboral i el compliment de les normatives ambientals.

Projectes d'infraestructures públiques

Col·laborem amb entitats públiques per supervisar la construcció de projectes d'infraestructures com ara hospitals, escoles, instal·lacions esportives i centres comunitaris.

El nostre objectiu és assegurar que aquests projectes compleixin els requisits i necessitats de la comunitat, garantint alhora la qualitat i la sostenibilitat.

project monitoring
project monitoring
project monitoring
project monitoring
project monitoring

Perquè comptar amb Engind per als teus Controls inicials i diaris?

construction icon 7 gray

Experiència

Engind té anys d'experiència en el camp de l'enginyeria industrial, cosa que vol dir que tenen un coneixement profund i una àmplia gamma d'habilitats en aquest àmbit.

construction icon 5 gray

Excel·lència tècnica

Engind s'esforça per mantenir un alt nivell d'excel·lència tècnica en tots els seus projectes, assegurant-se que s'utilitzin les darreres tecnologies i mètodes per assolir els millors resultats.

construction icon 1 gray

Satisfacció del client

Engind té com a objectiu garantir la satisfacció del client, cosa que significa que treballaran amb tu per entendre les teves necessitats i assegurar-se que els teus projectes es completin a temps i dins del pressupost.

Amb Engind tindràs accés a…

Engind és una empresa líder en solucions de MEP BIM, dedicada a proporcionar serveis innovadors i d'alta qualitat en disseny, coordinació i gestió de projectes. El nostre equip d'experts en enginyeria està preparat per abordar els teus desafiaments, garantint la màxima eficiència i un retorn d'inversió inigualable.

Els nostres enginyers especialitzats en MEP BIM treballen amb la tecnologia més avançada per dissenyar sistemes eficients i sostenibles, optimitzant l'ús de recursos i reduint costos.

Engind s'encarrega de la coordinació entre els diferents equips i disciplines, assegurant una comunicació fluida i la resolució de conflictes abans de la construcció.

El nostre enfocament a BIM ens permet monitoritzar i controlar cada aspecte del teu projecte, des de l'etapa de disseny fins a la finalització, reduint els riscos i garantint el lliurament a temps i dins del pressupost.