> Serveis d'Enginyeria Industrial

Certificats tècnics

Els nostres certificats tècnics són el resultat d'un procés d'avaluació i anàlisi meticulós dut a terme pel nostre equip d'experts en enginyeria i arquitectura. Des de la inspecció d'estructures fins a la verificació de compliment normatiu, els nostres certificats garanteixen el compliment dels estàndards de qualitat i de seguretat més exigents.

Tipus de Certificats tècnics

Que ens encarreguem

9

Certificació Estructural

  • Avaluació de resistència de materials.
  • Anàlisi de càrregues i tensions.
  • Verificació de càlculs estructurals.
9

Certificació Elèctrica

9

Certificació Mecànica

9

Certificació de Seguretat:

  • Inspecció de sistemes contra incendis.
  • Anàlisi de mesures de seguretat ocupacional.
  • Verificació de sistemes d'emergència i d'evacuació.

Engind s'especialitza en l'emissió de certificats tècnics, un servei crucial per garantir la conformitat i la seguretat en diversos projectes. El nostre equip d'arquitectes i enginyers altament qualificats s'encarrega de fer inspeccions exhaustives i anàlisis detallades per avaluar diferents aspectes tècnics.

Els certificats tècnics abasten una varietat d'àrees, des de l'estructural fins a l'elèctrica i la mecànica, proporcionant una garantia que cada component compleix els estàndards i les regulacions corresponents. Aquest servei és essencial per assegurar la integritat i la qualitat de les construccions i els projectes d'enginyeria.

Els nostres professionals es dediquen a avaluar i verificar cada aspecte tècnic rellevant, assegurant que totes les instal·lacions, estructures o sistemes compleixin els requisits establerts per les autoritats competents i els estàndards de la indústria.

En confiar en els certificats tècnics de Engind, els nostres clients poden tenir la tranquil·litat que els seus projectes compleixen amb les normatives i estan recolzats per una anàlisi tècnica rigorosa i fiable, cosa que garanteix la seguretat i l'eficàcia al llarg de tot el procés.

Construcció d'infraestructures

Ens encarreguem de supervisar i controlar tota mena de construccions. El nostre objectiu és garantir que els projectes es desenvolupin segons els estàndards de qualitat, seguretat i eficiència establerts.

Desenvolupament de projectes residencials i comercials

Treballem en estreta col·laboració amb promotors immobiliaris i constructors per supervisar el desenvolupament de projectes residencials i comercials.

El nostre equip s'assegura que es compleixin tots els requisits legals i tècnics, i que els projectes es lliurin dins dels terminis i els pressupostos establerts.

Energies renovables

Al camp de les energies renovables, proporcionem serveis de project monitoring per a projectes d'energia solar, eòlica, hidroelèctrica i biomassa. Supervisem la construcció de plantes d'energia renovable, assegurant-nos que es compleixin els estàndards d'eficiència i de sostenibilitat.

Projectes industrials

Treballem amb empreses del sector industrial per supervisar la construcció de plantes de producció, fàbriques, centres logístics i altres projectes industrials. El nostre enfocament se centra a garantir l'eficiència dels processos, la seguretat laboral i el compliment de les normatives ambientals.

Projectes d'infraestructures públiques

Col·laborem amb entitats públiques per supervisar la construcció de projectes d'infraestructures com ara hospitals, escoles, instal·lacions esportives i centres comunitaris.

El nostre objectiu és assegurar que aquests projectes compleixin els requisits i necessitats de la comunitat, garantint alhora la qualitat i la sostenibilitat.

project monitoring
project monitoring
project monitoring
project monitoring
project monitoring

Perquè comptar amb Engind per als Certificats tècnics?

construction icon 7 gray

Experiència

Engind té anys d'experiència en el camp de l'enginyeria industrial, cosa que vol dir que tenen un coneixement profund i una àmplia gamma d'habilitats en aquest àmbit.

construction icon 5 gray

Excel·lència tècnica

Engind s'esforça per mantenir un alt nivell d'excel·lència tècnica en tots els seus projectes, assegurant-se que s'utilitzin les darreres tecnologies i mètodes per assolir els millors resultats.

construction icon 1 gray

Satisfacció del client

Engind té com a objectiu garantir la satisfacció del client, cosa que significa que treballaran amb tu per entendre les teves necessitats i assegurar-se que els teus projectes es completin a temps i dins del pressupost.

Amb Engind tindràs accés a…

Engind és una empresa líder en solucions de MEP BIM, dedicada a proporcionar serveis innovadors i d'alta qualitat en disseny, coordinació i gestió de projectes. El nostre equip d'experts en enginyeria està preparat per abordar els teus desafiaments, garantint la màxima eficiència i un retorn d'inversió inigualable.

Els nostres enginyers especialitzats en MEP BIM treballen amb la tecnologia més avançada per dissenyar sistemes eficients i sostenibles, optimitzant l'ús de recursos i reduint costos.

Engind s'encarrega de la coordinació entre els diferents equips i disciplines, assegurant una comunicació fluida i la resolució de conflictes abans de la construcció.

El nostre enfocament a BIM ens permet monitoritzar i controlar cada aspecte del teu projecte, des de l'etapa de disseny fins a la finalització, reduint els riscos i garantint el lliurament a temps i dins del pressupost.