> Serveis de Assessorament

Informes viabilitat urbanística

El servei d'“Informes viabilitat urbanística” ofert per Engind se centra a proporcionar als clients una avaluació exhaustiva i precisa de la viabilitat dels projectes en termes de compliment normatiu i planificació urbana.

Tipus de Informes viabilitat urbanística

Que ens encarreguem

9

Anàlisi Normativa

9

Estudi de Restriccions:

  • Identificació de restriccions legals i ambientals.
  • Avaluació de limitacions d'infraestructura i serveis públics.
  • Anàlisi de zones de protecció ambiental, històrica o patrimonial.
9

Informe de Viabilitat Tècnica

9

Recomanacions i Estratègies

El servei de «Informes de viabilitat urbanística» de Engind representa un pilar fonamental per als que es volen embarcar en projectes immobiliaris o d'infraestructura. En aquesta fase inicial, els clients confien en l'avaluació experta dels nostres arquitectes i enginyers per comprendre la factibilitat i restriccions normatives en una ubicació determinada. Aquests informes proporcionen una visió clara i detallada dels aspectes legals, urbanístics i tècnics que influiran en el desenvolupament del projecte.

El nostre equip de professionals s'encarrega de analitzar exhaustivament els documents normatius locals, els plans urbanístics i les regulacions aplicables per determinar la viabilitat del projecte. Aquesta avaluació inclou la revisió de paràmetres com lús del sòl, la densitat permesa, les alçades màximes i mínimes, així com les restriccions mediambientals i dinfraestructura.

Els informes de viabilitat urbanística destaquen els punts clau i les possibles limitacions que podrien sorgir durant el desenvolupament del projecte, cosa que permet als clients prendre decisions fonamentades des del principi. A més, oferim recomanacions estratègiques i solucions innovadores per superar possibles obstacles i optimitzar el disseny i execució del projecte.

Construcció d'infraestructures

Ens encarreguem de supervisar i controlar tota mena de construccions. El nostre objectiu és garantir que els projectes es desenvolupin segons els estàndards de qualitat, seguretat i eficiència establerts.

Desenvolupament de projectes residencials i comercials

Treballem en estreta col·laboració amb promotors immobiliaris i constructors per supervisar el desenvolupament de projectes residencials i comercials.

El nostre equip s'assegura que es compleixin tots els requisits legals i tècnics, i que els projectes es lliurin dins dels terminis i els pressupostos establerts.

Energies renovables

Al camp de les energies renovables, proporcionem serveis de project monitoring per a projectes d'energia solar, eòlica, hidroelèctrica i biomassa. Supervisem la construcció de plantes d'energia renovable, assegurant-nos que es compleixin els estàndards d'eficiència i de sostenibilitat.

Projectes industrials

Treballem amb empreses del sector industrial per supervisar la construcció de plantes de producció, fàbriques, centres logístics i altres projectes industrials. El nostre enfocament se centra a garantir l'eficiència dels processos, la seguretat laboral i el compliment de les normatives ambientals.

Projectes d'infraestructures públiques

Col·laborem amb entitats públiques per supervisar la construcció de projectes d'infraestructures com ara hospitals, escoles, instal·lacions esportives i centres comunitaris.

El nostre objectiu és assegurar que aquests projectes compleixin els requisits i necessitats de la comunitat, garantint alhora la qualitat i la sostenibilitat.

project monitoring
project monitoring
project monitoring
project monitoring
project monitoring

Perquè comptar amb Engind per als teus Informes viabilitat urbanística?

construction icon 7 gray

Experiència

Engind té anys d'experiència en el camp de l'enginyeria industrial, cosa que vol dir que tenen un coneixement profund i una àmplia gamma d'habilitats en aquest àmbit.

construction icon 5 gray

Excel·lència tècnica

Engind s'esforça per mantenir un alt nivell d'excel·lència tècnica en tots els seus projectes, assegurant-se que s'utilitzin les darreres tecnologies i mètodes per assolir els millors resultats.

construction icon 1 gray

Satisfacció del client

Engind té com a objectiu garantir la satisfacció del client, cosa que significa que treballaran amb tu per entendre les teves necessitats i assegurar-se que els teus projectes es completin a temps i dins del pressupost.

Amb Engind tindràs accés a…

Engind és una empresa líder en solucions de MEP BIM, dedicada a proporcionar serveis innovadors i d'alta qualitat en disseny, coordinació i gestió de projectes. El nostre equip d'experts en enginyeria està preparat per abordar els teus desafiaments, garantint la màxima eficiència i un retorn d'inversió inigualable.

Els nostres enginyers especialitzats en MEP BIM treballen amb la tecnologia més avançada per dissenyar sistemes eficients i sostenibles, optimitzant l'ús de recursos i reduint costos.

Engind s'encarrega de la coordinació entre els diferents equips i disciplines, assegurant una comunicació fluida i la resolució de conflictes abans de la construcció.

El nostre enfocament a BIM ens permet monitoritzar i controlar cada aspecte del teu projecte, des de l'etapa de disseny fins a la finalització, reduint els riscos i garantint el lliurament a temps i dins del pressupost.