> Serveis de Assessorament

Informe de viabilitat econòmica

El servei d'“Informes viabilitat urbanística” ofert per Engind se centra a proporcionar als clients una avaluació exhaustiva i precisa de la viabilitat dels projectes en termes de compliment normatiu i planificació urbana.

Tipus de Informe de viabilitat econòmica

Que ens encarreguem

9

Anàlisi de costos dinversió

9

Estudi d'ingressos potencials

  • Anàlisi dels ingressos projectats derivats del projecte, com ara vendes, lloguers o tarifes de serveis.
  • Avaluació dels preus de mercat i la demanda per determinar la viabilitat dels ingressos esperats.
9

Anàlisi de costos operatius i manteniment

9

Avaluació de riscos financers

El servei d'Informe de viabilitat econòmica de Engind representa un component crucial en el procés d'avaluació i planificació de projectes d'enginyeria i construcció. Mitjançant una anàlisi exhaustiva de factors econòmics, financers i comercials, els nostres experts ofereixen una avaluació precisa de la viabilitat financera de cada projecte. Això implica estudiar detalladament els costos d'inversió, els possibles ingressos i les despeses operatives, així com els riscos associats.

El nostre equip de professionals compost per arquitectes i enginyers altament qualificats s'encarrega de recopilar i analitzar les dades rellevants per elaborar l'informe de viabilitat econòmica. Utilitzem eines i models financers avançats per avaluar diferents escenaris i calcular indicadors clau de rendibilitat i retorn de la inversió. Aquest enfocament rigorós ens permet proporcionar als nostres clients una visió clara i objectiva de la viabilitat financera del vostre projecte.

A més d'avaluar la viabilitat econòmica del projecte, el nostre servei d'informes també pot incloure recomanacions estratègiques per optimitzar la rendibilitat i mitigar els riscos identificats. Aquestes recomanacions poden abastar des d'ajustaments en el disseny i la planificació fins a la identificació de fonts alternatives de finançament o l'optimització dels recursos disponibles. El nostre objectiu és proporcionar als nostres clients la informació i assessorament necessaris per prendre decisions fonamentades i maximitzar l'èxit dels seus projectes.

Construcció d'infraestructures

Ens encarreguem de supervisar i controlar tota mena de construccions. El nostre objectiu és garantir que els projectes es desenvolupin segons els estàndards de qualitat, seguretat i eficiència establerts.

Desenvolupament de projectes residencials i comercials

Treballem en estreta col·laboració amb promotors immobiliaris i constructors per supervisar el desenvolupament de projectes residencials i comercials.

El nostre equip s'assegura que es compleixin tots els requisits legals i tècnics, i que els projectes es lliurin dins dels terminis i els pressupostos establerts.

Energies renovables

Al camp de les energies renovables, proporcionem serveis de project monitoring per a projectes d'energia solar, eòlica, hidroelèctrica i biomassa. Supervisem la construcció de plantes d'energia renovable, assegurant-nos que es compleixin els estàndards d'eficiència i de sostenibilitat.

Projectes industrials

Treballem amb empreses del sector industrial per supervisar la construcció de plantes de producció, fàbriques, centres logístics i altres projectes industrials. El nostre enfocament se centra a garantir l'eficiència dels processos, la seguretat laboral i el compliment de les normatives ambientals.

Projectes d'infraestructures públiques

Col·laborem amb entitats públiques per supervisar la construcció de projectes d'infraestructures com ara hospitals, escoles, instal·lacions esportives i centres comunitaris.

El nostre objectiu és assegurar que aquests projectes compleixin els requisits i necessitats de la comunitat, garantint alhora la qualitat i la sostenibilitat.

project monitoring
project monitoring
project monitoring
project monitoring
project monitoring

Perquè comptar amb Engind per a la teva Informe de viabilitat econòmica?

construction icon 7 gray

Experiència

Engind té anys d'experiència en el camp de l'enginyeria industrial, cosa que vol dir que tenen un coneixement profund i una àmplia gamma d'habilitats en aquest àmbit.

construction icon 5 gray

Excel·lència tècnica

Engind s'esforça per mantenir un alt nivell d'excel·lència tècnica en tots els seus projectes, assegurant-se que s'utilitzin les darreres tecnologies i mètodes per assolir els millors resultats.

construction icon 1 gray

Satisfacció del client

Engind té com a objectiu garantir la satisfacció del client, cosa que significa que treballaran amb tu per entendre les teves necessitats i assegurar-se que els teus projectes es completin a temps i dins del pressupost.

Amb Engind tindràs accés a…

Engind és una empresa líder en solucions de MEP BIM, dedicada a proporcionar serveis innovadors i d'alta qualitat en disseny, coordinació i gestió de projectes. El nostre equip d'experts en enginyeria està preparat per abordar els teus desafiaments, garantint la màxima eficiència i un retorn d'inversió inigualable.

Els nostres enginyers especialitzats en MEP BIM treballen amb la tecnologia més avançada per dissenyar sistemes eficients i sostenibles, optimitzant l'ús de recursos i reduint costos.

Engind s'encarrega de la coordinació entre els diferents equips i disciplines, assegurant una comunicació fluida i la resolució de conflictes abans de la construcció.

El nostre enfocament a BIM ens permet monitoritzar i controlar cada aspecte del teu projecte, des de l'etapa de disseny fins a la finalització, reduint els riscos i garantint el lliurament a temps i dins del pressupost.