> Sectors

Projecte Executiu d'Instal·lacions

El servei de Projecte Executiu d'Instal·lacions de Engind es distingeix per la seva capacitat per proporcionar una planificació detallada i precisa dels sistemes mecànics, elèctrics i de fontaneria necessaris per a projectes de construcció.

Serveis al Projecte Executiu d'Instal·lacions

De què ens encarreguem?

9

Disseny Detallat d'Instal·lacions:

 • Disseny de sistemes de climatització i ventilació.
 • Disseny d'instal·lacions elèctriques.
 • Disseny de sistemes de fontaneria i sanejament.
 • Disseny de sistemes de protecció contra incendis.
9

Especificacions Tècniques:

9

Coordinació i Integració de Sistemes:

 • Integració dels sistemes dinstal·lacions amb el disseny arquitectònic i estructural.
 • Coordinació amb altres serveis d'enginyeria, com ara HVAC i MEP.
 • Planificació despais i ubicacions per a equips i sistemes dinstal·lacions.

  Projecte Executiu d'Instal·lacions i Engind. 

  El servei de Projecte Executiu d'Instal·lacions de Engind constitueix un aspecte crucial en l'execució exitosa de projectes constructius, on la precisió i el detall són fonamentals. Aquest servei, liderat per un equip multidisciplinari que inclou arquitectes i enginyers altament capacitats, s'enfoca a la planificació detallada i l'execució precisa dels sistemes mecànics, elèctrics i de fontaneria necessaris per al funcionament òptim dels edificis. La col·laboració entre aquests professionals garanteix una perspectiva integral en el disseny, considerant tant aspectes estètics com a funcionals i estructurals.

  En aquest context, l'elaboració d'un projecte executiu implica el disseny detallat de cada sistema d'instal·lació, des de la climatització i la ventilació fins als sistemes elèctrics i de fontaneria. Cada aspecte s'aborda meticulosament, considerant les necessitats específiques del projecte i assegurant l'eficiència i la funcionalitat de les instal·lacions. A més, es duu a terme una coordinació i integració minuciosa d'aquests sistemes amb el disseny arquitectònic i estructural, per garantir una execució sense contratemps i una funcionalitat òptima de l'edifici.

  Un dels aspectes més destacats del servei de «Projecte Executiu d'Instal·lacions» de Engind és la supervisió i el control de qualitat durant l'execució de les obres. L'equip s'assegura que la instal·lació d'equips i sistemes es realitzi segons els plànols i especificacions, i duu a terme proves exhaustives per verificar-ne el funcionament correcte. Això garanteix que les instal·lacions compleixin els més alts estàndards de qualitat i seguretat, proporcionant als clients la tranquil·litat que els seus projectes es desenvoluparan sense problemes i compliran les seves expectatives.

  Enginyeria per a Logística
  Enginyeria per a logística
  Enginyeria per a Logística
  Enginyeria per a logística
  Enginyeria per a logística
  Enginyeria per a Logística

  Per què comptar amb Engind per a la teva Projecte Executiu d'Instal·lacions?

  construction icon 7 gray

  Experiència

  Engind té anys d'experiència en el camp de l'enginyeria industrial, cosa que vol dir que tenen un coneixement profund i una àmplia gamma d'habilitats en aquest àmbit.

  construction icon 5 gray

  Excel·lència tècnica

  Engind s'esforça per mantenir un alt nivell d'excel·lència tècnica en tots els seus projectes, assegurant-se que s'utilitzin les darreres tecnologies i mètodes per assolir els millors resultats.

  construction icon 1 gray

  Satisfacció del client

  Engind té com a objectiu garantir la satisfacció del client, cosa que significa que treballaran amb tu per entendre les teves necessitats i assegurar-se que els teus projectes es completin a temps i dins del pressupost.