> Sectors

Asbuilt BIM

El servei d'Asbuilt BIM de Engind proporciona una representació digital precisa i actualitzada de la construcció tal com s'ha realitzat en la realitat. Aquest enfocament, basat en la metodologia Building Information Modeling (BIM), garanteix una documentació exhaustiva de les característiques físiques i les dimensions de l'edificació un cop completada.

Serveis al Asbuilt BIM

De què ens encarreguem?

9

Captura de Dades Asbuilt:

 • Escaneig làser 3D de la construcció existent.
 • Fotogrametria per capturar imatges i dades.
 • Aixecament topogràfic per obtenir informació de l'entorn circumdant.
9

Modelat 3D Asbuilt:

 • Creació de models tridimensionals basats en les dades capturades.
 • Modelatge detallat d'elements arquitectònics, estructurals i MEP.
 • Integració d'informació addicional, com ara dades d'inventari i condicions dels materials.
  9

  Generació de Documentació Asbuilt

  Asbuilt BIM i Engind. 

  Engind es destaca al camp del Asbuilt BIM, una activitat essencial que consisteix en la creació de models digitals tridimensionals d'edificacions existents. Aquest servei, dut a terme per un equip multidisciplinari que inclou arquitectes i enginyers, implica la captura precisa de dades i la representació fidel de les característiques físiques i estructurals de les construccions un cop finalitzades.

  L'activitat d'Asbuilt BIM de Engind es basa en la metodologia Building Information Modeling (BIM), que permet una documentació detallada i exhaustiva de l'edificació tal com es troba a la realitat. Mitjançant l'ús de tecnologia avançada, es fan mesuraments precisos i es recopila informació rellevant, que després s'integra en un model digital tridimensional altament detallat i precís.

  Un dels aspectes clau de l'activitat d'Asbuilt BIM és la utilitat en la gestió eficient d'actius i la planificació de manteniment. En proporcionar una representació exacta de la construcció, Engind permet als seus clients prendre decisions informades sobre manteniment predictiu, identificar àrees de millora i planificar futures modificacions o renovacions amb més precisió i eficiència.

  Mitjançant un enfocament orientat a la precisió i la innovació tecnològica, Engind es compromet a oferir serveis d'Asbuilt BIM d'alta qualitat. El seu equip de professionals altament qualificats garanteix que cada model digital reflectisca fidelment la realitat, proporcionant als clients una eina invaluable per a la presa de decisions estratègiques i la gestió efectiva dels seus actius immobiliaris.

  Enginyeria per a Logística
  Enginyeria per a logística
  Enginyeria per a Logística
  Enginyeria per a logística
  Enginyeria per a logística
  Enginyeria per a Logística

  Per què comptar amb Engind per a la teva Asbuilt BIM?

  construction icon 7 gray

  Experiència

  Engind té anys d'experiència en el camp de l'enginyeria industrial, cosa que vol dir que tenen un coneixement profund i una àmplia gamma d'habilitats en aquest àmbit.

  construction icon 5 gray

  Excel·lència tècnica

  Engind s'esforça per mantenir un alt nivell d'excel·lència tècnica en tots els seus projectes, assegurant-se que s'utilitzin les darreres tecnologies i mètodes per assolir els millors resultats.

  construction icon 1 gray

  Satisfacció del client

  Engind té com a objectiu garantir la satisfacció del client, cosa que significa que treballaran amb tu per entendre les teves necessitats i assegurar-se que els teus projectes es completin a temps i dins del pressupost.