> Sectors

Disseny conceptual d'obres/BIM

BIM se centra en la creació inicial de projectes, utilitzant la metodologia BIM per a una planificació precisa i una visualització avançada. Aquest enfocament permet explorar diverses opcions de disseny de manera eficient, assegurant solucions innovadores i personalitzades que compleixen les expectatives i necessitats del client, optimitzant tant l'espai com els recursos des de les primeres etapes del projecte.

Serveis al Disseny conceptual d'obres/BIM

De què ens encarreguem?

9

Desenvolupament de Concepte:

 • Esbossos inicials
 • Propostes de disseny preliminars
9

Modelat BIM:

 • Modelat arquitectònic
 • Simulacions d'il·luminació i espais
   9

   Anàlisi Tècnica:

   • Estudis de viabilitat
   • Anàlisi estructural preliminar

   Disseny conceptual d'obres/BIM i Engind. 

   Representa la fusió de la creativitat dels arquitectes i la precisió d'enginyers. Aquest enfocament col·laboratiu, recolzat per la tecnologia Building Information Modeling (BIM), permet el desenvolupament de projectes arquitectònics innovadors i tècnicament viables des de la seva concepció. Els nostres professionals utilitzen BIM per explorar i visualitzar espacialment les obres, garantint dissenys optimitzats i personalitzats que responen als requisits específics de cada client.

   La metodologia BIM ens permet simular digitalment tots els aspectes de l'obra, des d'estructurals fins a energètics, afavorint la presa de decisions informada i anticipant desafiaments potencials en les primeres fases del disseny. Aquest procés de disseny iteratiu assegura que cada projecte sigui tant estèticament atractiu com funcionalment eficient, minimitzant errors i reduint costos al llarg del desenvolupament del projecte.

   A més, la integració del disseny conceptual amb BIM promou una col·laboració efectiva entre tots els involucrats en el projecte. Arquitectes i enginyers de Engind treballen de manera sincronitzada, compartint informació precisa en temps real, fet que resulta en un flux de treball més cohesiu i una execució d'obra més fluida.

   A Engind, creiem fermament que el Disseny Conceptual d'Obres/BIM és el fonament per a la creació d'espais que no sols compleixen les expectatives dels nostres clients sinó que també contribueixen positivament a l'entorn construït, marcant el camí cap al futur de la construcció.

   Enginyeria per a Logística
   Enginyeria per a logística
   Enginyeria per a Logística
   Enginyeria per a logística
   Enginyeria per a logística
   Enginyeria per a Logística

   Per què comptar amb Engind per al teu disseny conceptual d'obres/BIM?

   construction icon 7 gray

   Experiència

   Engind té anys d'experiència en el camp de l'enginyeria industrial, cosa que vol dir que tenen un coneixement profund i una àmplia gamma d'habilitats en aquest àmbit.

   construction icon 5 gray

   Excel·lència tècnica

   Engind s'esforça per mantenir un alt nivell d'excel·lència tècnica en tots els seus projectes, assegurant-se que s'utilitzin les darreres tecnologies i mètodes per assolir els millors resultats.

   construction icon 1 gray

   Satisfacció del client

   Engind té com a objectiu garantir la satisfacció del client, cosa que significa que treballaran amb tu per entendre les teves necessitats i assegurar-se que els teus projectes es completin a temps i dins del pressupost.