> Sectors

Projecte enderroc

Comprèn la planificació i execució de la demolició d'edificis existents, assegurant un procés segur, eficient i conforme a les normatives vigents. Engind s'especialitza en avaluar els riscos i implementar les millors pràctiques per minimitzar l'impacte ambiental, garantint la gestió adequada de residus i la recuperació de materials. Aquest servei és essencial per preparar el terreny per a futurs projectes de construcció, proporcionant una base sòlida i neta.

Serveis en el Projecte enderroc

De què ens encarreguem?

9

Avaluació Preliminar:

 • Inspecció del lloc
 • Avaluació de riscos
    9

    Planificació de l'enderrocament:

    • Estratègies de demolició
    • Gestió de residus i reciclatge
     9

     Coordinació i Execució:

     • Supervisió en lloc
     • Compliment de normatives de seguretat

       Projecte enderrocament i Engind. 

       Els nostres enginyers i arquitectes realitzen una anàlisi exhaustiva de l'edifici a demolir, avaluant estructures, tancaments, instal·lacions, materials i lentorn per planificar la demolició més adequada. La utilització de tecnologies avançades i metodologies com ara BIM permet una planificació detallada i la minimització de riscos tant per al personal com per a l'entorn circumdant.

       L'enfocament de Engind a la sostenibilitat és clau durant el procés d'enderrocament. Es posen en pràctica estratègies per al reciclatge i reutilització de materials, reduint l'impacte ambiental. Aquest compromís amb pràctiques ecològiques no només beneficia el medi ambient sinó que també pot oferir avantatges econòmics al projecte.

       La gestió de riscos i la seguretat ocupen un lloc central en els projectes d'enderrocament de Engind. S'estableixen protocols estrictes de seguretat per protegir treballadors i qualsevol persona a les proximitats del lloc d'enderroc. La comunicació efectiva entre l'equip assegura que totes les fases del projecte s'executin d'acord amb les normes de seguretat més altes.

       Finalment, el Projecte d'enderrocament conclou amb la preparació del lloc per a futurs desenvolupaments, deixant un terreny net i segur. Engind ofereix una solució integral des de l'anàlisi inicial fins a la finalització de l'enderrocament, garantint la satisfacció del client i el compliment de tots els requisits legals i normatius. Aquest enfocament integral subratlla el compromís de Engind amb excel·lència en tots els aspectes de l'enginyeria i l'arquitectura.

       Enginyeria per a Logística
       Enginyeria per a logística
       Enginyeria per a Logística
       Enginyeria per a logística
       Enginyeria per a logística
       Enginyeria per a Logística

       Prepara el terreny per al teu proper projecte amb seguretat i eficiència!

       El nostre servei de Projecte de Derribo s'encarrega de tots els detalls per a una demolició conforme a normatives.

       Per què comptar amb Engind per al teu Projecte enderrocament?

       construction icon 7 gray

       Experiència

       Engind té anys d'experiència en el camp de l'enginyeria industrial, cosa que vol dir que tenen un coneixement profund i una àmplia gamma d'habilitats en aquest àmbit.

       construction icon 5 gray

       Excel·lència tècnica

       Engind s'esforça per mantenir un alt nivell d'excel·lència tècnica en tots els seus projectes, assegurant-se que s'utilitzin les darreres tecnologies i mètodes per assolir els millors resultats.

       construction icon 1 gray

       Satisfacció del client

       Engind té com a objectiu garantir la satisfacció del client, cosa que significa que treballaran amb tu per entendre les teves necessitats i assegurar-se que els teus projectes es completin a temps i dins del pressupost.