> Sectors

Projecte Obres Menors

El servei Projecte Obres Menors de Engind està dissenyat per a clients que necessiten assistència en projectes de construcció de menor envergadura. Aquest servei a grans trets abasta des de renovacions fins modificacions de distribució que no continguin modificacions estructurals ni ampliacions de superfície.

Serveis al Projecte Obres Menors

De què ens encarreguem?

9

Planificació i Disseny:

 • Dissenys preliminars
 • Plànols detallats
9

Gestió de Permisos:

 • Tràmits municipals
 • Llicències de construcció
9

Finalització i Legalització:

 • Inspeccions finals
 • Certificats docupació

    Projecte Obres Menors i Engind. 

    Ofereix una solució integral per a aquelles intervencions de construcció de menor envergadura, però que requereixen un enfocament professional i tècnic. Aquest servei, liderat per un equip multidisciplinari que inclou arquitectes i enginyers especialitzats, aborda una àmplia varietat de projectes.

    Es caracteritza pel seu enfocament personalitzat i adaptat a les necessitats específiques de cada client. Els arquitectes i enginyers de Engind treballen en estreta col·laboració amb els clients per comprendre els seus requeriments i objectius, oferint solucions innovadores i eficients que maximitzen l'aprofitament de l'espai i els recursos disponibles.

    Un dels aspectes més destacats d'aquest servei és la capacitat per agilitzar els tràmits administratius associats a aquest tipus d'obres. Engind s'encarrega de l'elaboració de la documentació tècnica necessària, així com de la gestió dels permisos i les llicències requerits per les autoritats competents. Això permet als clients evitar complicacions i retards innecessaris durant el procés dexecució de les obres.

    Mitjançant un enfocament centrat en la qualitat i l'eficiència, Engind es compromet a proporcionar serveis de Projecte Obres Menors que compleixin amb els estàndards més alts de professionalisme i excel·lència tècnica. La seva experiència i coneixements especialitzats garanteixen la satisfacció dels clients i el lliurament exitós de projectes que compleixen amb les seves expectatives i requisits específics

    Enginyeria per a Logística
    Enginyeria per a logística
    Enginyeria per a Logística
    Enginyeria per a logística
    Enginyeria per a logística
    Enginyeria per a Logística

    Per què comptar amb Engind per a la teva Projecte Obres Menors?

    construction icon 7 gray

    Experiència

    Engind té anys d'experiència en el camp de l'enginyeria industrial, cosa que vol dir que tenen un coneixement profund i una àmplia gamma d'habilitats en aquest àmbit.

    construction icon 5 gray

    Excel·lència tècnica

    Engind s'esforça per mantenir un alt nivell d'excel·lència tècnica en tots els seus projectes, assegurant-se que s'utilitzin les darreres tecnologies i mètodes per assolir els millors resultats.

    construction icon 1 gray

    Satisfacció del client

    Engind té com a objectiu garantir la satisfacció del client, cosa que significa que treballaran amb tu per entendre les teves necessitats i assegurar-se que els teus projectes es completin a temps i dins del pressupost.